26/6/16

Sisens al Marea Verda de Montjuic

Ens presentàvem al Marea Verda amb una plantilla curta i dubtosos de quin seria el rendiment de l´equip cadet vista la categoria i el nivell de molts dels equips que participaven al torneig. Ningú podia ser tan optimista, el sisè lloc final nomes per darrera de equips amb molts més recursos que el nostre i competint amb ells en tot moment deixa molt contents i satisfets a tothom.

L´equip com tots durant l´últim mes no havia exhibit uns entrenaments gaire complerts. Però si alguna cosa sabem es que quan arriben els tornejos els nanos es motiven sols i donan tot allò que tenen i més treien bons resultats en totes les participacions que van acumulant any rere any.

El torneig es va jugar en format de partits continus en dos camps reduïts a la piscina del C.N. Montjuïc amb la participació de 13 equips distribuïts en 2 grups. En el grup dels sallentins van quedar enquadrats: C.N. Catalunya, C.W. Castelló, C.N. Sant Feliu, C.N. Rubí, C.N. Badia i C.N. Montjuïc B. Tot i la bona participació els sallentins van començar amb dos victòries seguides, la primera amb claredat davant del Catalunya i molt més justa amb l´únic equip del torneig de fora de Catalunya el Castelló. Els dos "cocos" del grup ens van posar al nostre lloc, San t Feliu amb victòria clara i Rubí en un partit accidentat suspès per la pluja i reprès l´endema van fer bons els pronòstics deixant molt clar que jugarien per la victòria final.

Amb 2 victòries i 2 derrotes els sallentins continuaven diumenge el seu bon pas guanyant amb solvència a Badia i Montjuïc assolint una extraordinaria tercera plaça del grup que si be no donava accés a jugar les places de pòdium si ens donava l´acces a jugar per les posicions del 5 al 8. Tothom hauria signat aquest resultat abans de començar.

Hospitalet era el rival per jugar del 5-8 rival amb el que ja ens hem vist les cares durant la temporada fins en quatre ocasions amb 3 victòries per els d´hospi i 1 per els sallentins. Els sallentins fent un partit extraordinari aquesta vegada es van imposar, el resultat de 12-8 posava la cirereta a un gran torneig i donava la oportunitat de jugar per la cinquena posició davant el potent C.N. Molins amb el que no es va poder. Tot i intentar-ho els de Molins van imposar la seva superioritat deixant el marcador final en 6-9 que deixava al sallentins sisens del torneig nomes superats per grans clubs com C.N. Rubí campió del torneig, U.E. Horta segon, C.N. Premià tercer, C.N. Sant Feliu quart i el propi C.N. Molins.

Bon resultat, bon torneig de l´equip dirigit per Angel Peirón potser en el seus últims partits al capdavant de l´equip sallentí. La indefinició i el dubtes que planegen sobre la secció fa dubtar de la seva continuïtat al capdavant. I novament gran experiència tant per els jugadors com per els pares que han pogut experimentar dos dies de estreta convivència.

C.N. Sallent: J. Vila, E.Masplà, A.Ballestero, A.Marín, I.Ruiz, M.Cerezo, J.Tapia, A.Noguera, A.Garrido, A.Estany, I.Chircu.

Resultats de l´equip:

Grup A:                                                                     Classificació.

  • C.N. Sallent 7 C.N. Catalunya 3
  • C.N. Sallent 7 C.W. Castelló 6
  • C.N. Sallent 4 C.N. Sant Feliu 10
  • C.N. Sallent 11 C.N. Rubí 14
  • C.N. Sallent 10 C.N. Badia 7
  • C.N. Sallent 9 C.N. Montjuïc 6
5-8, C.N. Sallent 12 C.N. Hospitalet 8

5-6, C.N. Sallent 6 C.N. Molins 9