10/4/16

Partit vibrant amb derrota final.

C.N. Sallent 10 -C.N. Montjuïc 15
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 19-22 )

"Partidàs", el que varem poder veure ahir a la piscina sallentina dels nois del cadet. Els sallentins van dominar els 3 primers quarts per acabar cedint en un últim parcial de 3-8 ja amb 3 jugadors exclosos. El partit va ser dur i intens tal i com ho reflecteixen les moltes exclusions, un total de 30 entre els dos equips fent suar de valent al fort equip barceloní per poder endur-se el triomf.

Primer quart molt igualat, amb l´equip sallentí pressionant fort en defensa i sense donar facilitats que provocava que el marcador no s´alterès fins l´últim minut amb el primer amb gol visitant. Expulsió visitant i temps mort d´Ángel Peirón per preparar la última jugada del període. El temps mort dona els seus fruits i A.Marín empata abans del final, 1-1.

Segon quart on els barcelonins cobren diferencia immediatament respost pels sallentins, G.Batanero fa la igualada i I.Ruiz dona el primer avantatge. La forta defensa sallentina continua la seva bona tasca i A.Marín dona una nova diferencia positiva de +2. Defenses fortes que es tradueixen en exclusions per els dos equips i A. Garrido, primer a la boia i G. Batanero desprès, disparen la diferencia amb 6-2 a falta de 40 segons del quart. Desesperació a la banqueta visitant que demana temps mort. Els sallentins no saben aguantar els últims segons donant vida als visitants que encadenen 2 gols deixant el parcial al descans 6-4.

Tercer quart molt travat de inici, ningú era capaç d´anotar i molta tensió al partit. Arribant dos gols dels visitants que posen la igualada al marcador. Respon A.Garrido des de la boia donant nou avantatge local amb 40 segons per jugar. Arriba la tercera exclusió de A.Ballestero i en la jugada de superioritat empat a 7 amb el que acabaria el quart.

L´últim quart comença amb la tercera exclusió de G.Batanero i els sallentins comencen a notar la falta dels seus homes importants amb una plantilla més jove e inexperta. El Montju aconsegueix una diferencia de dos gols als primers minuts i tot la resposta de A. Pardo que reduïa, 8-9. El penal que suposava la exclusió definitiva de I.Ruiz, va deixar quasi sense opcions als locals, que tot i no marxar del partit en cap moment, no va tenir opcions de emportar-se la victòria en un bon partit dels nois, molt lluitat i molt seriós. Al final 10-15 amb molt bon regust davant un equip superior que va haver de suar de valent.
Arbitratge a carreg de A.Calvo que va xiular 14 exclusions al sallentins per 16 als visitants i 1 penal per equip.

Parcials: 1-1, 5-3, 1-3, 3-8.
C.N. Sallent: I.Chircu, M.Cerezo, A.Ballestero, G.Batanero (2), A.Marín (3), I.Ruiz (1), J.Tapia, A.Pardo (1), S.Vendrell, A.Garrido (3), Ll.Pérez, M.Castro, L.Ormenisan.

C.N. Montjuïc: N.Casas, D.Romero, D.Bizcarri, A.Ponferrada (2), C.Gímeno (4), P.Collado (2), P.Castellón (5), R.Holgado, P.Sagnier (1), A.Lara, A.Alonso (1), V.Marín, O.Ballesteros, O.Cubell.