25/4/16

Es fan forts en un últim quart espectacular.

C.N. Sallent 8 -C.N. Hospitalet 4
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 19-22 )

Igualat partit el que es va veure el passat dissabte a la pileta sallentina en contra del que pugui semblar el resultat. Molta lluita, molta intensitat i els sallentins que feien de la pressió en defensa la seva millor arma sobre un Hospi potser desencertat cara a porteria. Els sallentins van exhibir un bon to durant tot el partit sentenciant a l´últim quart quan el marcador reflexava empat a 4.

Primer quart intens. Les defenses s´imposaven als atacs i arribaven les primeres exclusions visitants fruits de la pressió del boia local A.Garrido. En una d´aquestes superioritats I.Ruiz feia l´únic gol del quart que trastocava els plans de l´entrenador visitant per la segona exclusió del seu cubre.

El visitants reaccionaven d´inici del segon quart empatant el partit aprofitant una pèrdua de pilota quan es disposava de atac en superioritat. Això no va trontollar l´equip sallentí que continuava ben posicionat i amenaçant la porteria rival. A.Garrido, un dels homes destacats dissabte feia el 2-1 i A.Marín ampliava la diferencia al descans amb gol en superioritat als últims segons del quart.

Els d´Hospitalet sortien molt pressionants intentant ofegar el moviment de la pilota dels locals però novament els sallentins aprofitaven les superioritats i posaven el 4-1 al marcador. Poc desprès els visitants tornaven la pilota als locals anotant el 4-2 també en superioritat amb un parcial del quart de 1-1.

L´inici de l´últim quart va suposar potser l´únic moment de debilitat sallentina que encaixava 2 gols seguits i el penal fallat pels sallentins acabava de posar la por al cos dels assistents al partit. Però quan més complicat semblava els nois van fer els millors minuts, A.Garrido feia un bon gol i treia un penal en lluita a la boia que suposava el 6-4 anotat per I.Ruiz. I a la següent jugada, pilota robada i A.Garrido en contraatac sentenciava amb el 7-4 i A.Marín tancava amb la transformació d´un altre penal rubricant un bon partit de tot l´equip.
Arbitratge a carreg de A.Gali molt protestat per l´equip visitant que va xiular 4 exclusions i 1 penal als locals per 12 exclusions i 3 penals als visitants.

Parcials: 1-0, 2-1, 1-1, 4-2.
C.N. Sallent: I.Chircu, L.Ormenisan. A.Ballestero, M.Cerezo, A,Marín (2), I.Ruiz (3), J.Tapia, A.Pardo, A.Garrido (3), Ll.Pérez, M.Castro.

C.N. Hospitalet: N.Sousa, A.Judez, D.González, J.Vidal (1), A.López, O.Quesada (2), A.Pla, V.Gispert, A.Candia (1), F.Almarcha, A.Turrillo, N.Beascoechea, M.Agudo.