17/4/16

L´infantil compleix i continua sumant.

C.N. Sallent 18 -C.W. Garraf 3
Lliga Catalana infantil Mixt ( 25-30 )

Novament visita del C.W. Garraf equip nou en la categoria, a qui ens enfrontem per cuarta vegada aquesta temporada, i victòria facil del locals que van sortir a resoldre el partit el més aviat possible, tancant el resultat al final del quart periode.

Els sallentins van sortit amb força, i ja en els dos primers quarts deixaven el partit totalment sentenciat amb dos parcials de 4-0 i 5-0 respectivament, i amb un M.Cerezo que assumia quasi tot el protagonisme en atac anotant 6 dels seus 11 gols finals del matx sent imparable a la boia.

Les rotacions del tercer quart van permetre als visitants cert paper protagonista davant els canvis dels jugadors locals, anotant en aquest parcial, els seus 3 gols tot i que el quart va ser guanyat pels sallentins 4-3 amb 3 gols més de M.Cerezo i 1 de H.Vicente. L´últim quart va significar el tancament del partit per la diferencia dels 15 gols que marca el reglament, desprès d´un parcial de 5-0, fent anecdotic i ja fora de l´acta del partit, la disputa dels altres dos quarts restants.

L´equip continua en bona linea i esperant els dos proxims partits que definiran la classificació final del grup davant el potent Figueres a casa seva i esperant la visita del Sant Adrià en lluita directe per la segona posició del grup, ja que la primera, sembla molt lluny i en poder del C.W. Figueres.
Arbitratge de M.Cercavins que ha xiulat 2 exclusions als sallentins per 9 als jugadors del Garraf.

Parcials: 4-0, 5-0, 4-3, 5-0.....
C.N. Sallent: I.Chircu, M.Besora, F.Castrillo (1), L.Ormenisan, A.Marín (3), H.Vicente (1), M.Cerezo (11), D.Sagues, J.Tapia (2), C.Fabrega, M.Fernández.

C.W. Garraf: L.Goria, R. Mata, A.Elvira, C.Fernández, M.Costarelli (1), J.Baig, P.Soto, A.Rosell, G.Cadaveras, I.Aguilar (2), N.Egea.