13/3/16

En quadre a Hospitalet.

C.N. Hospitalet 23 -C.N. Sallent 3
Lliga Catalana de 1a Divisió Absolut Masculí.

Ja sabíem que difícilment els sallentins podien aspirar a res a Hospitalet donada la clara superioritat dels locals que encara lluiten per entrar a la fase de promoció  amb el Badia i a falta de la última jornada on es decidirà. Però si a més anem amb al partit amb en quadre, les coses encara es complicant molt més. A les baixes ja sabudes del porter J.X. Pallarès i X.Ramos l´equip sallentí es va presentar amb nou jugadors i 3 d´ells sense estar en condicions de disputar el partit afectats per la epidèmia de grip que sembla estar afectant la secció. La setmana passada va ser el cadet l´equip afectat i aquesta setmana ha estat l´absolut encara més sensible a les baixes per la curta plantilla de l´equip, esperem que quedi aquí. 

Del partit no cal dir gaire cosa, el parcials es van anar succeint de manera inapel·lable pels jugadors locals que imposaven la seva qualitat i la seva profunditat de banqueta mentre els sallentins feien el que podien, alguns d´ells amb series dificultats per jugar més de un parell de minuts seguits en una demostració de compromís que es d´agrair tot i que evidentment va resultar infructuosa. Parcials de 8-0, 2-1 al segon on els sallentins encara van poder treure el poc que tenien i tancant amb 7-2 i el 6-0 final amb els sallentins dessitjant que s´acabés el suplici que va significar el partit per alguns d´ells ahir.

La nota negativa del partit la auto exclusio, que segurament anira acompanyada de sanció, d´un jugador sallentí per protestar reiteradament quan el partit estava més que decidit i que deixava als sallentins encara amb menys efectius per acabar el partit.
Arbitratge de M.Bach i I.Cordero que van xiular 1 exclussio als locals per 3 exclusions ( 1 per vermella directa ) i 1 penal als sallentins.

Parcials: 8-0, 2-1, 7-2, 6-0.
C.N. Hospitalet: A.López, T.Llaurado (3), M.Batlle (5), A.Arxer (3), X.Méndez, A.Rico (2), J.Bertrán (5), J.Sicilia (1), G.Martínez (2), E.Mur, I.Blanco (2), M.Gispert, M. de Gea.

C.N. Sallent: R.Boixader, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (3), E.Cano, X.Pelegrín, A.Montalà, R.Ruiz, B.Bello.