13/3/16

El cadet tanca la 2a fase guanyant.

C.W. Sant Adrià 9 -C.N. Sallent 13
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 21-25 )

Victòria dels cadets a domicili per tancar una bona segona fase amb 5 partits guanyats i 3 perduts, que li permet continuar en competició per enfrontar-se a la tercera fase a equips potents com el propi lider del grup C.N. Montjuïc, C.N. Hospitalet i G.E.i.E.G, que es jugaran les posicions finals de la lliga catalana del 19 al 22, i de pas, la seva ubicació en els grups de la temporada vinent.

El partit no va ser fàcil, i més si tenim en compte, que s´arribava amb baixes. Amb un primer parcial de 3-2 favorable als locals, que tot i no tenir opcions de clasificació, volia acabar la lliga amb una victòria. Els gols es van anar succeint amb mínims avantatges i amb els sallentins a remolc d´un Sant Adrià pressionant. Els gols sallentins anotats per A.Marín i I.Ruiz.

El segon quart va posar les coses al seu lloc, a l´empat inicial de I.Ruiz li seguia el gol de A.Garrido que donava la primera diferencia sallentina, eixugada acte seguit pels locals, abans que l´atac sallentí dones el cop d´efecte que marcaria la resta del partit amb 3 gols seguits, per arribar a la mitja part 4-7 amb gols del trio golejador, A.Garrido, A.Marín i I.Ruiz.

Els locals intentaven reduir la diferencia al tercer quart arribant al 7-8, abans que 3 gols més dels sallentins, deixessin el partit practicament tancat desprès del parcial final de 3-4, amb gols de A.Marín, I.Ruiz (2) i A. Ballestero que es sumava al triplet golejador. L´últim quart el sallentins es van limitar a controlar el partit acabant amb un parcial de 2-2, sempre sota el domini sallentí, amb gols de G.Batanero i J.Tapia per deixar el resultat final de 9-13.
Arbitratge de D.Codina que va xiular 6 exclusions i 1 penal als locals per 3 exclusions sallentines.

Parcials: 3-2, 1-5, 3-4, 2-2.
C.W. Sant Adrià: J.Galvez, O.Ibañez (2), R.Parra, R.Hernández (1), I.Sánchez, E.Portabella (3), G.García (1), S.Varas (1), J.Rodrigalvez, A.Planes, P.González (1), M.Luque.

C.N. Sallent: I.Chircu, A.Ballestero (1), A.Marín (3), I.Ruiz (5), J.Tapia (1), A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (2), Ll.Pérez, G.Batanero (1).