14/3/16

L´infantil amb molta autoritat.

C.N. Sallent 16 -Taurons Andorra 1
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 25-30 )

Partit molt ben portat pel set sallentí que tot i la seva superioritat no va donar cap opció als visitants que evolucionat clarament a l´alça tot i la seva curta vida com a club en competició a la lliga catalana.

Els sallentins es presentaven al partit amb la important baixa del seu bon boia, Eloi, amb un braç trencat i que sens dubte l´equip el notarà a faltar en pròxims i més difícils enfrontaments. Esperem poder tornar a contar amb ell abans de l´acabament de la temporada.

Els sallentins van anar acumulant bons quarts amb molta atenció en defensa sense donar opcions al rival, 3-0, 3-0 i 2-0 portaven a l´equip a l´intercanvi de banquetes amb el partit quasi decidit i el marcador 8-0. Això permetia afrontar la resta del partit amb més tranquilitat permetent les rotacions.

L´equip va continuar fent un partit seriós per continuar imposant la seva superioritat anotant-se també el quart període 3-1 amb l´únic gol Andorrà de A.Caro. Els altres dos quarts també clarament favorables als sallentins amb parcials de 2-0 i 3-0 no feien res més que finiquitar el partit donant minuts a tota la plantilla.

Els gols sallentins anotats per A.Marín (8) demostrant un altre vegada que es el jugador més avantatjat d´aquest equip i un fixe amb importància també a l´equip cadet, M.Cerezo (3) recuperat tot i arribar molt just desprès de no poder jugar ahir al partit de categoria cadet, M.Montalà (1) i J.Tapias (4), reafirmant la seva facilitat per veure la porteria rival.

Bon final de la primera volta que situa a l´equip en segon lloc del grup esperant els partits de la segona volta on esperem es pugui consolidar aquesta bona clasificació.
Tres exclussions sallentines per 9 exclussions i 2 penals a l´equip visitant.

Parcials: 3-0, 3-0, 2-0, 3-1, 2-0, 3-0.