22/3/14

Persisteix la mala ratxa.

CN Premia 11 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Nova derrota del cadet, aquesta vegada a Premia amb un rival directe. L´equip fluix de inici s´ha vist de seguida amb un 2-0 en contra davant la bona sortida de l´equip del Maresme. Nomes X. Ramos escorçava les distancies abans del gol definitiu de l´equip local que deixaria el 3-1 de parcial al final del primer quart.

El següent quart novament gol local 4-1 que posava les coses molt complicades. Quan semblava que l´equip podia començar a trontollar, tot el contrari, l´equip comença a ficar bones pilotes i fruit d´això un penal que transforma R. Ruiz i poc desprès X. Pelegrin deixa el marcador en desaventatge 4-3. Novament A. Ruiz tornava a anotar pels locals i a 16 segons pel final R. Ruiz falla un penal que podia haver deixat el desaventage en mínim. Al final 5-3 al descans.

El millors minuts dels sallentins han vingut en aquest quart, l´equip estava fort i consistent, el Premia no podia anotar i la lluita dels bagencs donava resultats, 5-4 de penal X. Ramos, 5-5 A.Estany en llançament de 5 metres, temps mort de l´entrenador local E. Llisorgas. Amb 2 minuts arriba el 6-5 local respost inmediatament per X. Pelegrin i posant el 6-6. A partit d´aqui dos errades clamoroses a l´ultim minut del quart provocaven dos gols dels locals que feien que la feina feta durant tot el quart quedes en res. 8-6 a falta de l´ultim quart.

L´ultim quart l´equip ha disposat de innumerables ocasions per escurçar el marcador però la figura del porter local C. Moreno ha estat decisiva aturant tots els llançaments, i a falta de 3 minuts desconcert total, potser cansament, potser desanim, i 3 gols seguits dels locals posaven el punt i final al partit nomes escurçat a l´ultim minut per un altre gol de X. Ramos per deixar el 11-7 final.
Arbitratge a carreg de J. López que ha assenyalat 6 exclusions i 3 penals al locals per 9 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials:3-1, 2-2, 3-3, 3-1.
C.N. Premia: C.Moreno, B. Fernandez, J. Campas, D.Rosado, F.Iriso(1), S.Martinez(2), P.Torrente(2), M.Deferr(1), A.Ruiz(4), R.Albero(1), X.Robles, V.Reyes, A.Aguilar.

C.N.Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, A.Otero, R.Ruiz(1), X.Ramos(3), I.Ruiz, R. Pich, D.Ruiz, X.Pelegrin(2), J.Palacios, A.Estany(1), Ll.Villaro.