El Rubí venç el Sallent des de la porteria

C.N. Rubí 14 -C.N. Sallent 1
Lliga Catalana Cadet Femení ( Grup Unic )
Crónica: Mariano Puerta

Les noies de l'Ángel Peirón es van llançar a la piscina de Rubí amb ganes de mossegar. A l'inici del partit, cap equip concedia superioritats ni xuts fàcils, cada equip va exhaurir la seva possessió en dues ocasions. El 0-0 inicial es va mantenir durant 5 minuts, quan Barreiro, amb un revers des de la boia, va inaugurar el marcador. Dos minuts i mig després, un penal fet per Boixader va ser aprofitat per Barreiro per marcar el segon gol. S'acabava així el primer quart, més igualat al joc que al marcador i que prometia un partit emocionant.

Al segon període, Rutgers, la portera del Rubí, va començar a decidir el partit. Les noies del Sallent ho van intentar de totes les maneres: llançaments forts, col·locats, vaselines... Rutgers ho aturava tot i llençava els contraatacs. Durant aquest període, cinc aturades de la portera vallesana van servir per iniciar contres que van acabar en gol, generalment de 8 que també va fer un altre gol des de dos metres.

Al tercer període, les noies bagenques continuaven trobant tapiada la porteria rival. Van tenir superioritat numèrica en tres oportunitats, una d'elles fins i tot amb dues jugadores de més. Rutgers Va impedir que cap pilota arribés a la xarxa i encara va llençar dos contres més que van acabar en gol del Rubí. Un penal i una falta directa van completar el parcial de 4 – 0 d'aquest període.

Al darrer quart, el Rubí va afluixar una mica el ritme. El setè gol marcat en contraatac llençat per 1 va decidir a Gómez a donar minuts a la portera suplent. M. Pino va poder marcar el gol de l'honor després de recollir una pilota que havia anat al pal. Un gol marcat per Muñoz en superioritat numèrica va significar el 14 – 1 final.

Parcials: 2-0, 6-0, 4-0 i 2-1
Rubí: P.Rutgers, S.Muñoz (2), G.Vinyes, M.Sans, A.Gómez, L.Brun, J. Bermejo, M.Barreiro (9), M. García, , I.Jurado, S.Estalella, L.Soriano (3) i C. Asensia.

Sallent: L Puiggrós, E. González, J. Boixader, A. Baró, A. Toribio, C. Puerta, L. Flores, L. Noguera, C. López, A. César, M. Pino (1), I. Peirón i L Cruz.

Arbitratge: Sr. Cordero que va assenyalar 7 exclusions al Rubí i 1 exclusió i 2 penals al Sallent.