9/3/14

Partit per oblidar davant l´Olot

C.N. Sallent 6 -C.N. Olot 8
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Partit per oblidar quan més d´hora millor. El pupils d´Angel Peirón van fer ahir un partit horrible. On segurament van pagar molt car l´exces de confiança vist el resultat de la primera volta. La falta de intensitat i l´esperit de lluita per derrotar al sempre lluitador Olot, van fer la resta.

Tot i el resultat final, el partit va començar bé, i el primer en inaugurar el marcador va ser R.Ruiz en un llançament de penal, però va ser un miratge, 3 gols dels olotins feien arribar al final del quart amb 1-3 desfavorable i sensacions molt dolentes de l´equip.

Al segon quart el tècnic local comença a moure la banqueta buscant solucions. Fruit d´això arribava el 2-3 obra de A. Estany en llançament de 5 metres però novament el desconcert, descol-locament, la falta de punteria, les nombroses pèrdues de pilota i la bona defensa del jugadors visitants provocaven que el marcador s´aixamples fins al 2-5 enmig del desconcert local. El marcador va quedar reduït al descans amb gol de X.Pelegrin. 3-5.

El tercer quart va ser molt defensiu, però continuava la ratxa negativa, masses errades davant la porteria rival, fins i tot en situacions d´un contra un, penal, etc. El gol de N. Rodeja posava un 3-6 i l´equip era incapaç de reaccionar.

L´ultim quart amb l´equip contrarellotge es van poder escurçar les distancies, primer un gol de X.Ramos i un altre de J.Palacios deixaven el lluminós en 5-6. P.Abel posava el 5-7 i a la següent jugada 6-7 de J.Palacios. Aquí va acabar tot, Amb 3.43 per jugar encara, temps suficient, l´equip es va tornar a perdre, cansament d´alguns jugadors importants, les errades encadenades fins arribar a l´ultim minut on l´equip Olotí tanca el partit amb el gol definitiu.

Males cares al locals, però aquest equip necessita replantejar-se certes coses i sobretot entendre que si no es juga en equip i sense egoismes personals difícilment es pot guanyar.
Arbitratge a carreg de A.Poza que va assenyalar 1 exclusió al locals per 4 i 2 penals als visitants.

Parcials: 1-3, 2-2, 0-1, 3-2.
CN Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, A.Otero, R.Ruiz(1), X.Ramos(1), M.Guirado, R.Pich, D.Ruiz, X.Pelegrin(1), J.Palacios(2), A.Estany(1), Ll.Villaro

CN Olot: Ll.Pons, P.Abel(2), G.Martí, M.Pujolar, E.Soaz, F.Luque(3), F.Ruiz, N.Rodeja(3), M.Boix.