16/3/14

El Catalunya demostra la seva condició de lider.

C.N. Sallent 6 - C.N. Catalunya 16
Lliga Catalana Cadet Masculí

Fàcil victorià del Catalunya a la piscina del CN. Sallent en un partit on l´equip Barceloní va sortir molt endollat i de seguida va marcar el terreny i deixar clar que venia a no deixar-se sorprendre per un voluntariós Sallent que en cap moment va tenir oportunitats de oposar alguna resistència.

Ja al primer minut, un 0-2 posava el partit complicat i no seria fins a 3,47 pel final del quart que l´equip local inauguraria el lluminós, 1-3 rematant el quart el visitant amb dos gols mes que posarien un quasi insalvable 1-5.

A l´inici del segon quart X. Ramos escurçava les diferències i posava una mica de incertessa al resultat, però va durar poc l´alegria i dos gols més del quadre visitant van posar el 1-2 de parcial final i 2-7 al descans.

Canvi de camps i novament la embranzida del set barceloní va posar un 2-9  nomes respost novament per R.Ruiz de penal i per tancar el quart dos gols més en contra a l´ultim minut fruit de dos clars errors locals. 3-11 i res a fer partit decidit.

L´ultim quart nomes va servir per tancar el marcador amb un intercanvi de gols 3-5 amb gols locals de X.Pelegrin a la boia, M.Guirado en llançament i novament X.Ramos en el definitiu 6-16.
Sens dubte el partit no era de la nostre lliga tot i la sensació de que l´equip no va fer un bon partit repetint els mateixos errors en que ensopega constantment. El pròxim partit dissabte vinent a Premia amb un rival directe.
Arbitratge a carreg de A. Izquierdo que va assenyalar 10 exclusions als locals per 5 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 1-5, 1-2, 1-4, 3-5.
CN Sallent: JX Pallares, M.Manrique, I.Ruiz, R.Ruiz(2), X.Ramos(2), M.Guirado(1), R.Pich, D.Ruiz, X.Pelegrin(1), J.Palacios, A.Estany, Ll.Villaró.

CN Catalunya: D.Atset, M.Granada(3), M.Miranda(2), G.Bozzo, G.Noguer(1), D.Gallego(1), A.Lara, A.Franco(1), R.Gonzalez(3), D.Franco(5), A.Catena, S.Salmeron.