31/3/14

El valor dels esquerrans.

C.N. Sabadell 17 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana Cadet Femení
Crónica: Mariano Puerta

Els propers 11 i 12 d'abril es disputarà a Sabadell la “final four” de l'Eurolliga femenina.
El club vallesà ha començat a posar les instal·lacions a punt i els partits que juguen com a locals es disputen a la piscina que acollirà la final europea. 

Les noies del Sallent es van llençar una mica acomplexades a una piscina molt més gran que la que fan servir normalment. La primera possessió ni tant sols la van disputar, sabien que tocava nedar molt i no volien malbaratar cap esforç. 

L'entrenador del Sabadell, Dani Ballart, conscient de la superioritat del seu equip va ordenar defensar en zona i no pressionar massa a les rivals. Aquesta defensa en zona deixava molt d'espai a la banda dreta del Sallent, però l'equip no té cap esquerrana que pogués aprofitar aquesta circumstància. Tot i així, una bona combinació per aquesta banda va permetre a López marcar des de la boia el 3 – 1. 

Per veure el segon gol visitant, vam haver d'esperar a l'últim quart, quan César va aprofitar una superioritat per marcar el 13 – 2.

Parcials: 5-1, 2-0, 5-0 i 5-1.
C.N. Sallent: L.Puiggros, E.Gonzalez, J.Boixader, A.Baró, A.Toribio, C.Puerta, L.Flores, E.Noguera, C.López(1), A.Cesar(1), I.Peiron, L.Cruz.