9/3/14

L´absolut pateix davant l´Olot.

C.N. Sallent 8 -C.N. Olot 7
Campionat d´Espanya 3ª Divisió masculina

Segona Victòria consecutiva de l´equip absolut que apropa a les posicions capdavanteres de la categoria. Tot i això es va patir força i no va ser fins a la aturada final de Ll.Cano que es va poder cantar Victòria.

Els Olotins van es van avançar en jugada de superioritat, M.Bisbal va posar la igualada però novament en jugada en els últims segons del quart i també en superioritat, S.Colomer va fer arribar el parcial a l´1-2 final.

Inici del segon quart i la defensa olotina semblava multiplicar-se per arribar a tapar tots els intents del locals, i el que no podia era ben blocat pel porter visitant. M.Ruiz aconseguia l´empat però poc desprès el veterà A. Gutierrez tornava a deixar el marcador amb avantatge visitant, 2-3 al descans.

Canvi de camp i a intentar remuntar el partit que hauria de ser demostrant major eficàcia contra la porteria rival. L´intercanvi de gols del primers compassos de quart deixaven les coses igual, però aquí va ser on l´equip sallentí va trobar la porteria rival i 3 gols seguits, F.Comellas, M.Bisbal en superioritats i novament M. Bisbal de penal donaven la volta al partit, 6-4. Només una doble exclusió de A.Gimenez provocava un penal aprofitat per P.Abel per deixar el 6-5 a falta de l´ultim quart.

La bona sortida sallentina semblava deixar el partit sentenciat, dos gols més, tots dos de C. Talavera posaven el 8-5 que semblava definitiu. L´equip es va aturar, tercera exclusió de M. Bisbal. Dos gols del olotins, el segon a 26 segons deixaven un inquietant 8-7. Pilota pels locals que restant 10 segons perden la pilota i concedeixen l´ultim tir als visitants feliçment aturat per Ll. Cano que dona 2 punts més per seguir lluitant.
Arbitratge a carreg de J.López i A.Poza que van assenyalar 11 exclusions i 2 penals als locals per 8 exclusions i 2 penals a l´Olot.

Parcials: 1-2, 1-1, 4-2, 2-2.
CN Sallent: R.Boixader, M.Bisbal(3), A.Gimenez, S.Cabrera, C.Andres, E.Casasayas(1), M.Fernandez, G.Lafoz, C.Talavera(2), M.Ruiz(1), E.Cano, F.Comellas(1), Ll.Cano.

CN Olot: F.Plana, P.Abel, A.Gutierrez(1), D.Roura, I.Baños, A.Abel(4), J.Ibern, A.El Ouarik, M.Reixac, D.Puerto, P.Ortiz, S.Colomer(2), Ll.Pons.