2/3/14

Es trenca la ratxa negativa per carnaval

C.N. Sallent 14 -C.N. Badia 9
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Just abans d´anar de Carnaval totes les categories del Waterpolo Sallent, l´equip absolut tenia a priori un difícil compromís amb el CN Badia. L´equip, tot i els dubtes inicials, va fer un partit molt solvent on l´equip visitant no va tenir opcions en cap moment trencant la ratxa negativa a casa que ja durava des de el més de Novembre.

El primer quart va començar amb gol de O.Rey que donava la primera avantatja, l´equip aconseguia defensar bé i tapar la porteria de R.Boixader, però costava anotar, nomes sobre la botzina va arribar el gol de M.Ruiz que deixava el primer parcial de 2-0.

A la represa arribà el primer gol visitant que no va trencar la dinàmica. Ca a la meitat del quart dos gols consecutius, M.Bisbal i M.Ruiz novament posaven el 4-1. I amb un intercanvi de gols cap al final del quart deixava un parcial de quart de 3-2 favorable i 5-2 al lluminós que encarava la victòria.

Canvi de banquetes i tornem a començar. De inici, dos gols locals posaven molt difícil el partit als jugadors del Vallès, tot i que eren contrarestats per dos més del visitants. A partir d´aqui un intercanvi de gols deixaven un marcador final de quart 4-4 i tot igual a la espera de l´ultim i definitiu quart, la ventatja de 3 gols semblava suficient.

A l´ultim quart l´encert golejador dels dos equips, que semblaven haver-se posat d´acord en oferir un partit obert i sense gaires marcatges, va anar passant en intercanvis de gols. Primer anotava l´equip visitant i després tornava a restablir la diferencia l´equip local, així fins a 3 vegades per veure un marcador de 12-9 amb 2 minuts per jugar i tot decidit. Va ser aquí quan l´equip sallentí va agafar el seu màxim aventage amb el qual va tancar el partit amb gols de O.Rey i M. Fernandez de penal per deixar el definitiu 14-9 que trenca la dinàmica.

En acabar el partit els components de la secció, en totes les seves categories,
es van vestir com exigia l´event, per anar en diferents grups a disfrutar del carnaval de Sallent.
Arbitratge a carreg de P.Segurana i R. Calopa, sense incidències en un partit molt net, 5 exclusions pels sallentins per 3 i 2 penals al jugadors de Badia.

Parcials: 2-0, 3-2, 4-4, 5-3
CN Sallent: R.Boixader, M.Bisbal(4), A.Gimenez, S.Cabrera, O.Rey(3), E.Martínez, M.Fernández(1), G.Lafoz, C.Talavera, M.Ruiz(4), O.Muns(1), F.Comellas(1).

CN Badia: D.Manzanal, J.Ruiz(4), A.Pérez, C.De la Cerda(3), D.Soriano, C.Villanueva, D.Rodríguez, D.Montserrat, A.Martínez(1), D.Perez, M.López(1), D.Tondo.