No canvia la tendència.

C.N. Vallirana 16 – C.N. Sallent 8.
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Femenina ( 2ª Fase, 5-8 )
Crónica: Mariano Puerta

El Vallirana ja havia derrotat dues vegades al Sallent aquesta temporada, i totes dues de manera clara. El tercer enfrontament no va canviar la tendència. El Sallent continua basant el seu joc, de manera casi exclusiva, en les boies; i el Vallirana continua sent més ràpid. El primer gol local va arribar quan s'havien jugat 90 segons, como no, de contraatac. El primer gol visitant va arribar, quan les locals guanyaven 3 a 0, mitjançant un penal provocat per Noguera i marcat per Noguera.

Dues exclusions simultànies va necessitar el Sallent per marcar el segon gol. El marcador mostrava un 5 a2 després del gol de César. L'atac del Sallent buscava insistentment la boia, però la pilota no arribava en condicions, les ajudes en defensa no permetien xutar a la boia o la jugada es resolia amb falta en atac. Ben avançat el segon període, Muns es va incorporar al partit i l'atac del Sallent va tenir més alternatives. Quan faltava un minut per acabar el segon quart, Muns es va fabricar una jugada individual, però el xut va ser aturat per Gallego. Quan només quedaven dos segons per arribar a la mitja part, l'exjugadora del Manresa va provocar un penal que Requena va aprofitar per reduir mínimament la diferència fins al 9 – 3.

El canvi de portería no va significar el canvi de tendència. El Vallirana eixamplava la diferència fins a l'11-3. Tot i la tímida reacció del Sallent amb tres gols de Noguera, dos des de la boia i un altre de penal, el tercer quart acabava amb 14 – 6. El Sallent era incapaç, fins i tot, d'aprofitar una doble superioritat aconseguida quan només quedaven cinc segons per acabar el quart. El darrer període va ser l'únic que les jugadores, dirigides avui per l'Edu Galobart, van aconseguir igualar. Al gol de Noguera, va acompanyar el de Muns, aconseguit quan només quedaven 11 segons per acabar el partit,

Parcials: 4-1, 5-1, 5-4 i 2-2.
Vallirana: Gallego, Burgada, García, Basanta (3), Ferrer (6), Elbal, Ferrer(4), Elbal (2), Pujol, Burgada, Flamarich, Borrell i López.

Sallent: I. Peiróm, E. Llobet, C. López, A. César (1), L. Cruz, C. Escalante, C. Puerta, L. Muns (1), M. Requena, J. Casas, N. Noguera (5) i J. Peirón.

Àrbitres: Sanfeliu i López que van assenyalar 8 exclusions i 3 penals al Vallirana per 8 exclusions i 1 penal al Sallent.