Dues badades defensives condemnen al Sallent a Sant Adrià.

C.WP. Sant Adrià 6 – C.N. Sallent 3.
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina (5-8)
Crónica: Mariano Puerta

La piscina de Sant Adrià és una ratera: petita, poc il·luminada, sense marcador ni rellotge de possessió. Les jugadores del Sant Adrià són experimentades, saben que no podran fer grans esforços, i saben quan els han de fer. El primer gol del partit va mostrar la sapiència de les del Barcelonès. Una falta sobre la boia i aquesta se'n va a treure-la cap al lateral. Les noies del Sallent, sorpreses pel moviment, deixen que Rodríguez ocupi el buit deixat per la boia i palmegi el centre com si fos un “fly” d'handbol.

L'estretor de la piscina afavoria les defenses i no havia ocasions de gol. Les exclusions eren autèntics tresors i els entrenadors demanaven temps mort quan disposaven de la primera superioritat, conscients de que el partit oferiria poques oportunitats. El primer quart acabava amb un magre 1-0.

El segon quart no va ser més generós en gols, només Puerta, amb una vaselina, va aconseguir moure el lluminós, perdó, les cartolines, que a Sant Adrià no hi ha marcador.

Al tercer quart, el Sallent va tenir l'oportunitat de decantar el partit cap a la seva banda. Llobet va marcar l'1-2. Poc després, Noguera provocava un penal que la mateixa Noguera llençava al pal. El Sallent no va saber aprofitar una superioritat. Van ser dues oportunitats que el Sallent va perdre per eixamplar un avantatge que, veient el transcurs del partit, podia ser definitiu. L'experiència del Sant Adrià va servir perquè elles sí que convertissin en gols dues superioritats i acabés el tercer quart amb un incert 3-2.

A l'inici de l'últim quart, l'exclusió de la cubreboia, va ser aprofitada amb picardia pel Sant Adrià per passar ràpidament a la boia que va marcar sense oposició, mentre l'entrenador del Sallent reclamava als àrbitres que ells encara no havien autoritzat el servei. Amb el 4-2, les noies del Sallent van perdre una mica d'intensitat i el Sant Adrià va aprofitar per marcar el 5-2. El penal anotat per Boixader quan faltava un minut no va servir ni per maquillar el resultat, doncs les noies del Sant Adrià van respondre amb un altre gol que significava el 6-3 definitiu.

Sant Adrià: López, Rodríguez (1), Trigo, Santos (1), Andrés(1), Sentís, Acebes, Casablancas, Guarda, Salada (1), Cayuela i Rodríguez (2).

Sallent: Peirón, Llobet (1), Boixader (1), César, Escalante, Puerta (1), Muns, Requena, Casas, Noguera i Peirón.

Els àrbitres van assenyalar 5 exclusions (1 definitiva) i dos penals al Sant Adrià, per 6 exclusions i un penal al Sallent.