5/2/17

El millor de la temporada.

C.N. Hospitalet 9 -C.N. Sallent 3
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Els sallentins van fer ahir dissabte el millor partit de la temporada justificant la seva progressió partit rere partit. Sembla difícil justificar que s´ha fet un bon partit quan es perd 9-3, sense oblidar que el rival era el nou lider de la categoria. Però durant dos quarts i mig de partit els sallentins van posar contra les cordes al líder i només al final van perdre la cara al partit en una davallada que no podem atribuir al físic, i si a l´aspecte psicològic que no va permetre arribar a l´equip a lluitar fins l´últim segon per aconseguir un resultat més positiu. La diferencia, excessiva pel que van mostrar tots dos equips a la piscina.

I és que l´equip li falta l´últim pas. Aprendre a estar els 32 minuts de partit i ser capaç de sobreposar-se quan es falla una clara oportunitat d´empatar a 4 i posterior 5-3, per pensar en el que resta i no pas en el que hem fallat. La defensa molt bona, ho demostren els 9 gols rebuts, l´atac tot i moure la pilota i buscar la generació d´atac continuament amb paciència, hem de millorar el nostre gran problema, les jugades d´un de més. Perquè 1/9 en un balanç molt pobre que no ens permet estar més a prop.

Explosiva sortida dels sallentins, que es posaven amb diferència 0-2 a 3 minuts per acabar el quart amb gols de S.Cabrera i A.Estany. Els locals reaccionen veien que el partit no seria tan fàcil com pensaven i que els sallentins ja són un equip molt més sòlid que el de la primera volta, i anoten 3 gols seguits, l´últim en els últims segons de quart.

S´incrementa la diferència local de sortida en un llançament massa llunyà, i els locals pressionen l´atac sallentí per dificultar la circulació, però mantenint el bon to defensiu i una bona actuació sota pals de J.Pallarès sobreposant-se als dos últims gols on possiblement es podia haver fet més, de la mateixa manera que va fer posterioment J.Vila als dos últims quarts. Canvi de banquetes amb 4-2.

L´equip va sortir al tercer quart més convençut de tenir possibilitats. 4-3 de A.Noguera i errada en contraatac clar on no es veu la posició  de D.Holgado sol. I es compleix allò de quan perdones et maten, 5-3 i posterior 6-3 amb el que va acabar el quart i una vermella a X.Pelegrín ja fora del temps en enfrontaments que s´han d´evitar, ja que no ens afavoreixen.

L´últim quart tot i no perdre la cara al partit la consitència ja no era la mateixa, per això insistim en l´aspecte psicològic necessari per poder arribar al final quan les coses no van bé. Tot i aguantar el resultat durant mig quart en no arribar el gol sallentí els locals més fets que el jove set sallentí van anar aprofitant les seves oportunitats per arribar al final amb 3 gols més al final, 9-3 que no fan justícia al bon partit dels sallentins. Continuem aprenent i cada dia aquest jove equip va a més, ningú ens guanya fàcil i la seva entrega és innegable, arribarem segur.
Arbitratge de C.Nuñez i Ll.Saura que van xiular 9 exclusions als locals per 7. una vermella i 1 penal als sallentins.

Parcials: 3-2, 1-0, 2-1, 3-0.
C.N. Hospitalet: A.López, D.Ferreira, R.Hostache (3), A.Bartolome, E.Carrera (2), C.López, X.Mendez (1), N.Montes, G.Martínez, E.Mur (1), J.Fernández (1), M.Gispert (1), J.Ferrandiz.

C.N. Sallent: JX.Pallarès, A.Garrido, D.Holgado, S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrín, I.Ruiz, A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado, R.Boixader, J.Vila.