19/2/17

El cadet confirma la bona linea a Anglès

C.W. Anglès 4 - C.N. Sallent 11
Lliga Catalana Cadet Masculí

Nou triomf del cadet a domicili en la segona fase, sumant fins al moment tots els punts possibles i no donant oportunitat als rivals. Res a veure de la imatge de la primera fase, aquest equip ha revifat i va a més a cada partit que passa. L´equip tot i començar descentrat al primer quart es va anar ajustant poc a poc a partir d´una bona defensa i trobar be la posició de boia, arribant al final del partit sense patiments i podent donar minuts als jugadors més joves de l´equip sumant la segona victòria en dos partits i postulant-se com un dels equips a tenir en compte del grup.

A.Garrido va inaugurar el marcador però el joc sallentí no va tenir continuïtat al primer quart, de fet es mostrava dubitatiu i descentrat. Això va permetre als locals donar la volta al marcador i arribar un amunt al final del quart, 2-1.

Molt diferent va ser el segon quart. Els sallentins s´asentaven al partit i agafaven la iniciativa, manant en el joc i percutin amb facilitat la defensa local. A.Garrido empatava el partit i de seguida I.Ruiz primer i A.Pardo desprès posaven els sallentins 2 amunt sense que els locals trobessin la manera d´aturar el joc sallentí. M.Cerezo tancava el quart en els últims segons amb un parcial de 0-4 prou clar.

De sortida del tercer quart I.Ruiz eixamplava la diferencia a 4 gols abans que els locals trenquessin la seva sequera golejadora. Aquí va quedar tot, els sallentins tornaven a tancar la seva defensa deixant els locals sense oportunitat de retallada tot i no disposar de tanta fluïdesa ofensiva. M.Cerezo tornava a posar terra de per mig, 3-7 abans del final.

L´últim quart va acabar de tancar el partit amb els sallentins fent de la defensa el seu millor argument i aprofitant les seves oportunitats en atac. A.Garrido trencava qualsevol posibilitat local de reacció culminant un gran partit anotant primer de penal provocat per ell mateix i en un altre jugada a la boia amb 3-9. A.Pardo feia el 3-10, i amb els màxims exponents de l´equip a la banqueta es tancava el partit amb intercanvi de gols amb gol de M.Cerezo.
Arbitratge de M.Olivares i M.Colet que van xiular 4 exclusions i 1 penal als locals per 1 exclusió sallentina.

Parcials: 2-1, 0-4, 1-2, 1-4.
C.W. Anglès: A.Guibes, M.Bota, P.Zamora, C.Marouan, M.Luque (1), I.Rodríguez (1), J.Castañeda, P.Bassa (2), A.Tomas, E.Ionut, A.Alsina.

C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, G.Diaz, A.Pardo (2), I.Ruiz (2), M.Cerezo (3), S.Vendrell, A.Garrido (4), Ll.Pérez, M.Castro.