26/2/17

L´infantil s´atura a Banyoles.

C.N. Banyoles 8 - C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Infantil Mixt

A priori era l´infantil l´ equip que ho tenia més bé per emportar-se la victòria en la jornada d´aquest cap de setmana tenint en compte els resultats de la primera fase amb el mateix equip. Però ja sabem que les estadístiques i la lògica estan per trencar-se. La realitat és que l´infantil ha perdut l empenta i la frescor que exhibia la primera fase i que sembla que costa recuperar. A més que devant ja hi havia un equip molt més competitiu que el que va estar la primera fase del campionat. Tot i dominar durant bona part del partit al final l´infantil tampoc va poder endur-se el punts.

L´equip va començar molt bé dominant el partit i reflectint el seu dominic a l´electrònic, J.Tapia posava un 0-2 en les dues primeres jugades de partit que semblava marcaria el devanir del partit. Retallaven el locals i Martina Fdez feia arribar amb 1-3 al final del primer parcial.

El segon quart va donar aire als locals que empataven el partit a 3 però els sallentins es resistien a deixar el comandament, anotant novament la jove sallentina Martina Fdez el 3-4 amb el que acabava el quart per donar pas a un tercer quart sense gols.

Intercanvi de banquetes i els locals cada vegada més convençuts de poder guanyar el partit que posaven empenta en el joc mentre els sallentins començaven a perdre´s i a veure´s en problemes. Intercanvi de gols amb anotació de H.Vicente que deixava encara un per sobre abans de la exclusió per vermella directe de G.Diaz que sens dubte va acabar de desarmar l´equip, acabant el quart 5-5 amb els dos definitius quarts per jugar.

El cinquè quart va soposar el cop de gràcia al partit, els sallentins totalment perduts no tenien opcions i els locals anotaven un parcial de 3-0 que pràcticament deixava el partit sentenciat. Tot i la reacció sallentina va ser impossible retallar la diferencia del tot i els dos gols visitants només van fer que el partit es perdre´s per la mínima 8-7 amb gols de H.Vicente i J.Tapia de penal. Molta feina per fer i acabar de recuperar el to de la primera fase.
Arbitratge de R.Calopa que va xiular 9 exclusions  i 1 penal als locals per 10 exclusions als visitants.

Parcials: 1-3, 2-1, 0-0, 2-1, 3-0, 0-2.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente (2), J.Tapia (3), C.Fabrega, M.Montalà, G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez (2).