26/2/17

Els sallentins perden el partit en els 4 últims minuts.

C.N.Sallent 11 - C.N. Poble Nou 15
Lliga Catalana 1a Divisió Masculina

Divendres era un dels dies marcats en vermell al calendari de l´absolut, sopar de plantilla previ a l´inici del tradicional carnaval sallenti, moltes ganes i el rival assequible per fer-ho. A més tot es va posar de cara amb les diferències inicials, 3-0, 4-1 i dominant el partit 2 amunt durant bona part del partit. Al final decepció, l´equip va caure en la ansietat de voler guanyar com fos en els últims 4 minuts i es va oblidar de jugar com a equip, aflorant novament el joc individual en el qual no tenim res a fer. Va oblidar el més important per una plantilla com aquesta sense cracks de referència en atac, només podem guanyar des de la defensa i ser pacients amb les nostres opcions en atac. Un altre lliçó més per aquest jove equip i el convenciment de que arribara.

L´inici forca bo, amb un equip intens buscant les seves opcions en atac però ja amb símptomes de que defensivament no estàvem tant bé com en els últims partits, tot i això 3-0 inicial amb gols de A.Estany i S.Cabrera (2). Retallada visitant i A.Estany torna a posar 3 diferencia abans de tancar el quart amb gol visitant en jugada de superioritat, 4-2.

El Poble Nou es va posar les piles i va fer créixer la seva pressió sobre l´atac local donant el seu fruit arribant a empatar a 4. Això no va fer trontollar els sallentins que amb paciència i bones combinacions fins tornar a agafar una renda de 2 gols, 6-4 amb gols de D.Holgado i A.Noguera. Amb gol de penal dels visitants en una ajuda defensiva un pel tard es va tancar el quart.

Amb l´intercanvi de banquetes el partit es va anar tornant cada vegada més volàtil, els sallentins començaven a caure cada vegada més en defensa i la precipitació i els nervis sumats a protestes arbitrals que no porten a res apareixian. Tot i això els sallentins colpejaven primer amb gol de I.Ruiz, retallaven els visitants i tornava D.Holgado a posar diferencia de 2, 8-6. El desordre defensiu amb errades de concepte propiciava l´empat a 8 abans de tancar el quart amb gol local de A.Estany que posava el marcador 9-8 amb l´últim quart per jugar.

Durant els 4 primers minuts de lluita intensa, les protestes arbitrals s´intensifiquen, només un apunt, no es normal que cada partit un equip format per la plantilla més jove de la competició acabi amb moltes més exclusions que el contrari, concretament divendres 10 i 2 penals contra 6, força habitual. L´intercanvi de gols fa arribar el partit al 11-11 a falta de 4 minuts i aquí es on l´equip es descentra totalment, comença a buscar guanyar el partit individualment, s´oblida de defensar i rep un parcial final de 0-4, 2-7 escandalós del quart, que ens deixa molt a prop però amb la decepció de no haver sabut jugar el final. Cal aixecar-se, aprendre i tornar a buscar l´objectiu ben aviat amb més força encara. Dissabte vinent nou partit a Granollers.
Arbitratge de R.López i A.Muntaner que van xiular 10 exclusions i 2 penals als sallentins per 5 exclusions als visitants.

Parcials: 4-2, 2-3, 3-3, 2-7.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (2), S.Cabrera (2), G.Tutusaus, A.Estany (3), X.Pelegrìn, I.Ruiz (1), A.Montalà, A.Noguera (2), A.Holgado, R.Boixader (1), J.Vila.

C.N. Poble Nou: V.Souto, A.Domingez (1), H.Martínez (1), G.Mata, E.Sales (1), I.Noguera (2), L.Arxer (1), E.Tena (2), G.Domingo (5), S.Garcia (2), M.Escrig.