6/2/17

L´infantil demostra superioritat.

C.N. Tarraco 12 -C.N. Sallent 23
Lliga Catalana Infantil Mixt

Començava la segona fase de la lliga infantil i ho feiem a una piscina desconeguda per nosaltres. Viatge a Tarragona per enfrontar-nos al Tarraco i amb dos baixes de última hora, l´Heura i en Genis amb febre, que farien que el resultat del partit no contes en no poder alinear els 11 que demana el reglament i el resultat final fos 5-0 pels locals. Reglament que intenta que tots els jugadors tinguin la seva oportunitat i minuts, però que en circumstàncies com la d´avui, penalitza a les plantilles curtes com la nostre. No passa res, primer la salut dels nans evidentment. Sabedors d´aquest fet l´equip ha jugat el partit i tot i convertir el resultat en la piscina en anecdòtic, ha demostrat superioritat sobre l´equip tarragoní donant molts minuts als menuts de l´equip.

Primer quart amb parcial molt clar ja. El sallentins s´anotaven un 1-5 que deixava molt clara la diferencia entre tots dos equips. Amb els canvis l´equip no ha baixat el nivell anotador concedint això si més oportunitats als locals arribant al final del quart amb parcial de 4-5. Partit amb molts gols.

El tercer parcial també ha estat sallentí, 2-3, i seguint la tònica de deixar jugar més minuts als més joves, 2-2 al quart parcial. arribant a un acumulat de 9-15 que tot i no ser tant clar com es presumia al final del primer quart no feia perillar en cap moment la victòria sallentina.

Cinquè quart amb resultat més clar 0-4 per acabar amb un últim parcial també positiu de 3-4 que deixava un resultat final de 12-23 que encara que resulti anecdòtic si ens dona ànims per afrontar la segona ronda amb moltes posibilitats de apropar-nos a les primeres posicions del grup.
Arbitratge amb 5 exclusions pels locals per 3 i 1 penal als sallentins.

Parcials: 1-5, 4-5, 2-3, 2-2, 0-4, 3-4.
C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Saguès (4), L.Ormenisan (1), F.Raya (4), J.Tapia (7), C.Fabrega, M.Montalà (1), G.Diaz (2), Roger Fdez (2), Martina Fdez (2).