26/2/17

El cadet minvat no aguanta els últims 3 minuts.

G.E.i.E.G 14 - C.N. Sallent 12
Lliga Catalana Cadet Masculí´

Difícil el presentava el partit entre dos dels equips que han començat sumant victòries en tots els seus partits i més tenint en compte que l´equip tenia absències que haurien de cobrir-se amb jugadors que feia escassament 2 hores havien jugat el seu partit infantil a Banyoles. Tot i això, gran partit dels cadets que van aixecar un 3-0 d´inici per arribar a falta de 3,42 pel final per sobre al marcador abans que fallessin les forces i el cap fred per poder emportar-se el partit. Cal felicitar a l´equip pel seu joc que confirma i deixa enrere els fantasmes de la primera volta, consolidant-se com un bon conjunt que ens donarà bons moments d´aqui a final de temporada.

La sortida decebedora, l´equip no es trobava al partit i no era capaç d´ajustar la defensa rebent un parcial molt difícil ja d´adreçar, 3-0 a falta de 3 minuts pel final de quart que es veurien compensats amb un últim minuts increïble on en 20 segons l´equips sumava 2 gols seguits que deixaven el partit a l´aire donant un bon cop moral al rival. Gols de A.Garrido i A.Pardo, 3-2.

Tot i anar a remolc constantment els sallentins no li perdien la cara al partit i responien als gols locals retallant la diferencia quasi d´inmediat i continuant pressionant al rival que no veia la manera d´escapulir-se a l´electònic arribant 6-5 a falta de 7 segons. El gol local a l´últim segon tancava un quart molt golejador amb un parcial de 4-3 encara favorable als locals amb gols sallentins de I.Ruiz, M.Cerezo i A.Garrido.

Començava el tercer període amb 2 a sota, pilota sallentina i I.Ruiz mostrava el seu llançament en atac igualant el matx en menys d´un minut de joc amb dues dianes per continuar un quart molt igualat amb els dos equips buscant imposar-se amb un altre parcial de 2-2 fins al final que portava el marcador al 9-9 amb els gols de I.Ruiz novament.

Quart periòde amb molts nervis i els sallentins intentant no decaure tot i l´esforç d´anar quasi sense canvis i amb el jugadors infantils donant mostres clares de cansament arribant fins a falta de 4 minuts amb gols local i resposta sallentina de I.Ruiz, recuperació de pilota i gol de M.Cerezo de penal que posava el 10-11 a 3,42. Els locals tornaven el cop i empataven el partit per posar-se per davant en dos jugades consecutives que posaven el partit quasi impossible 13-11 a 2,21. Jordi López demana temps i els sallentins retallen a 55 segons, 13-12, robem la pilota i fallen la passada en jugada de 2 contra un i rebem un últim gol evitable en un llançament on tothom es pensava que no es podia  perquè la falta havia estat interior. Al final 14-12 i si alguna cosa cal retreure es que l´equip no va tenir la consciencia de que tot passa per construir a partir d´una bona defensa, fet que es va notar molt a l´últim quart.
Arbitratge de D.Sullà i R.Calopa que van xiular 9 exclusions i 2 penals als locals per 6 exclusions sallentines.

Parcials: 3-2, 4-3, 2-4, 5-3.
G.E.iE.G.: A.Benach, T.Cuesta (3), M.Masdevall (1), A.Jonama (6), M.Gatius, R.Riera, E.Colpriu, P.Daura (1), L.Font, A.Carretero (1), M.Riera, M.Jorda, F.Franco, Ll.López (3).

C.N. Sallent: I.V. Chircu, J.Tapia, G.Diaz, A.Pardo (1), I.Ruiz (6), M.Cerezo (3), L.Ormenisan, A.Garrido (2), Ll.Pérez.