12/2/17

En contínua progressió.

C.WP. Sant Adrià 6 - C.N. Sallent 6
Lliga Catalana 1a Divisió Masculina

Emocionant, intens i taquicàrdic son els millors qualificatius que defineixen el partit que es va viure ahir a la piscina de Poble Nou, lloc d´acollida dels partits com a local de l´equip de Sant Adrià per els problemes amb la seva piscina. Els sallentins van donar un pas mes en la seva progressió que es confirma partit rere partit i van ser capaços de mantenir el bon to i la concentració durant els 32 minuts de partit, remuntant un 5-2 al descans i donant la volta al marcador fins al 5-6 a l´últim quart, i tenint oportunitats de guanyar el partit davant un equip amb jugadors amb molta experiència. Victòria moral tot i el regust amarg d´haver estat a punt d´aconseguir el primer triomf.

El partit va començar be. Els sallentins ben plantats en defensa ja sabedors de que la seva força radica en la seva defensa agressiva i a partir d´aqui construir en atac, sabedors del menor potencial ofensiu i que encara tenim problemes amb les jugades d´un de més, 2/12 ahir. Un llançament exterior i una entrada amb palmeig amb sort posaven els sallentins 2 a sota a mig quart que no van afluixar, reduint abans del final del primer període D.Holgado.

No va començar el segon quart de la millor manera un altre llançament exterior i una contra desprès de perduda de pilota en posició 3, deixaven un parcial de 4-1, reduït amb gol del germà gran, A.Holgado. Un penal en contra deixava el resultat 5-2 al descans abans de errada clara dels sallentins en la última jugada que podia haver retallat la diferencia.

L´equip continuava creient en les seves possibilitats i no va defallir fent una sortida del tercer quart espectacular, amb dos gols seguits de S.Cabrera i A,Montalà, mentre J.Vila es feia cada vegada més gran a la porteria sallentina. A. Montalà amb molta sort empata el partit en llançament amb rebot en una jugada delicada que podia haver acabat fàcilment en gol local d´haver errat el xut. Parcial de 0-3 en aquest quart.

Estaven on volíem al començament de l´últim quart, amb possibilitats i millor dinàmica que els locals. Aquí calia veure si érem ja prou madurs per jugar aquests partits ajustats i prou valents per arribar amb posibilitats fins l´últim segon. Objectiu complert D.Holgado avançava als sallentins i els locals empataven al següent atac. Als sallentins segurament els hi va faltar una mica més d´experiencia per jugar aquests últims minuts. Però si van creure en ells mateixos i van aconseguir tancar la defensa per acabar sumant un altre punt en la visita al bon equip de Sant Adrià.

Satisfacció a les files sallentines tot i les lamentacions per haver estat tan a prop de la victòria. En quinze dies un altre oportunitat a casa davant el Poble nou, emmarcat en el tradicional carnaval sallentí.
Arbitratge de R.Torres i A.Calvo que van xiular 12 exclusions als locals per 10 i 1 penal als sallentins.

Parcials: 2-1, 3-1, 0-3, 1-1.
C.WP. Sant Adrià: G.Tomás, B.Ramón (1), A.Medialdea (1), T.Sánchez, P.Font (1), F.Roque, S.Font (1), E.Ferrer (1), N.Molero, D.Paredes, A.Isaac (1), V.Multierno.

C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (2), S.Cabrera (1), X.Ramos, X.Pelegrín, I.Ruiz, A.Montalà (2), A.Noguera, A.Holgado (1), R.Boixader, J.Vila.