Canvi radical.

C.W. Figueres 4 -C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 23-27 )
Foto arxiu: Simón Noguera

S´iniciava ahir la segona fase de la lliga catalana cadet masculí per els sallentins desprès de més d´un mes sense haver competit. El rival era conegut, i la estrepitosa derrota de la primera fase encara es recordava així com la dolenta imatge de l´equip en el que portàvem de temporada. Res a veure amb tot això ahir, l´equip es va mostrar molt solid en defensa, anant a les ajudes i pacient en atac, buscant sempre la millor opció. No van donar cap oportunitat als locals.
Sembla que l´equip ha trobat el camí, i ens alegrem, sabíem que aquest equip no estava donant el rendiment que d´ells s´esperava en funció de la qualitat que coneixem dels seus jugadors.

Inici de partit amb molta prudència defensiva, tots dos miraven d´asegurar la seva porteria i no aconseguien obrir el marcador, fet que es va mantenir fins als dos últims minuts on els sallentins van trobar la via, primer A.Garrido a la boia inaugurava el marcador. Els empordanesos no podien superar la bona defensa sallentina i un últim minut espectacular els sallentins eixamplaven la diferencia a 3 amb gols de M.Cerezo i A.Pardo en jugades de superioritat posant molt difícil el partit els locals.

Segon període amb els sallentins assegurant la seva defensa i pacients en atac tot i els esforços locals per començar la recuperació. A 3 minuts del final N.Franch retallava però novament un últim minut de quart inspirat rematava el quart amb dos gols més, el primer amb gol a la boia de A.Garrido i M.Cerezo a l´últim segon en jugada desprès de temps mort, deixaven el marcador en 1-5.
J.Tapia anotava el sisè de sortida i els locals trobaven la manera d´arribar a la porteria sallentina amb dos gols seguits en llançaments llunyans que van posar els locals dintre del partit. Amb 3-6 no es podia donar el partit per tancat i tot i no poder anotar més en aquest quart, si que es va tancar la defensa tallant la remuntada local.

Amb el gol de sortida de A.Pardo en jugada de superioritat, es començava a tancar el partit amb l´equip local que va anar perdent la tensió sobre el joc. Fet que van aprofitar el sallentins per sentenciar el partit ens els últims 4 minuts amb un parcial de 1-3, amb gols de I.Ruiz de penal, M.Cerezo i A.Garrido que segellaven un bon partit on avui si, demostraven superioritat sobre el rival amb un marcador prou clar, 4-10.
Arbitratge de Sergi Sampons i A.Izquierdo que van xiular 7 exclusions i 1 penal als locals per 3 als sallentins.

Parcials: 0-3, 1-2, 2-1, 1-4.
C.W. Figueres: A.Lobel, B.Subies, E.Gironella, M.Ferrer, A.Bahí, A.Coll, A.Villarejo, N.Franch (2), T.Tapia, J.Tiraguy (2), D.Palacín, A.Mateo.

C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia (1), G.Guillen, A.Pardo (2), I.Ruiz (1), M.Cerezo (3), A.Garrido (3), Ll.Pérez, M.Castro.