15/1/17

Inici de segona volta esperançador.

C.N. Sallent 5 -C.N. Rubí B 11
Lliga Catalana 1ª Divisió Masculina

Tornava ahir dissabte el waterpolo en competició oficial a la piscina sallentina desprès de les festes nadalenques on no s´aturat la activitat, els entrenaments diaris sembla haver donat el seu fruit i la plantilla sallentina ha mantingut el bon to demostrat a Girona abans de la parada.

La plantilla sallentina tenia ganes de tornar a la competició, sabedors això si, que enfront estava el lider de la competició imbatut. L´objectiu fer un bon partit, no abaixar el braços i posar les coses difícils al bon equip de Rubí. Al nostre entendre objectiu aconseguit tot i sempre mantenir el to critic que ens faci aprendre dels nostres propis errors i que ens permeti créixer, volem molt més, no ens aturem aquí. I es que l´equip va demostrar ahir que quan era capaç de defensar be i mantenir el sis contra sis pressionant i actiu el rival ho tenia molt difícil. Nomes quan es produïa el desequilibri defensiu per errades de concepte o la defensa en inferioritat, es quan el rival anotava amb facilitat.
A tot això cal sumar la bona actuació de Dani Calvo a la porteria rival ja esperada, un clàssic de la porteria amb qualitat més que contrastada, que va evitar que el average sallentí fos més positiu.

Primera part amb domini visitant que aprofitava els errors en defensa per penalitzar al sallentins imposant poc a poc la seva superioritat fins arribar al 0-4 i als sallentins estavellant-se amb la defensa i la porteria visitant abans d´inaugurar el marcador a l´ultim minut arribant amb 1-4 de parcial amb gol de A.Estany.

Inici del segon quart amb els sallentins ajustant més la defensa i sortint al tir exterior que tan mal va fer al primer quart. arribant a mig quart amb 2-5 amb gol de D.Holgado i arribant al final de quart amb un altre parcial de 1-3 i acumulat de 2-7.

Tercer quart més dubitatiu sallentí, els braços ja no es mantenien tan amunt i es nota baixada d´intensitat que feia que els locals no aprofitessin les oportunitats de retallar diferencia quan els visitants tampoc mostraven la seva millor versió traduint-se en un parcial de 1-3 amb gol de A.Estany.

Els sallentins retomaven el partit i tornaven a oferir el bon to a l´últim quart anotant-se el parcial 2-1 amb gols de X.Pelegri en gran jugada de combinació de tot l´equip que movia la pilota de manera rapida i precisa i X.Ramos. No ens aturem aquí, el proper cap de setmana partit molt important a Vallirana on aspirem a més. Cal que l´equip cregui i que certifiquem la marxa ascendent.
Arbitratge de A.Izquierdo i J.M. Castillo que van xiular 7 exclusions i 1 penal als sallentins per 3 exclusions als visitants.

Parcials: 1-4, 1-3, 1-3, 2-1.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M,Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera, X.Ramos (1), A.Estany (2), X.Pelegrín (1), X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera, I.Ruiz, R.Boixader, J.Vila.

C.N. Rubí B: D.Calvo, M.Martín, E.Colet (1), S.Pina, E.Jiménez (1), J.Carrasco (1), A.Paez (1), P.Tomás, N.Lenard (2), F.Soriano (3), F.Gonçalvez (2), I.Pina.