22/1/17

El primer quart defineix el partit.

C.N. Sallent 6 -C.N. Caldes 12
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E )

Acabava amb el partit d´avui la primera fase de l´infantil i no precisament com s´esperava, no per la derrota que era una possibilitat, vista la igualtat dels dos equips en el partit de la primera fase, sinó perquè l´equip avui no ha tornat a estar a l´alçada. Un horrorós primer quart ens ha deixat fora del partit i tots els intents de remuntada han estat avortats pels nostres propis errors. Ara toca treballar per fer una bona segona fase i que l´equip retomi l´ascens mostrat durant bona part de la primera fase.

Primer quart molt dolent on els gols visitants definien el partit davant la fluixa defensa sallentina i la nul·litat en atac. 0-6 molt dolorós. Millora l´equip al segon quart amb dos gols seguits sallentins de J.Tapia i G.Díaz que retallaven la diferencia abans de rebre un altre gol visitant que deixava el 2-1 de parcial.

El tercer quart no va millorar les coses. Els visitants agafan més diferències amb 2 gols més, només contrarestat amb gol de J.Tapia que deixava el resultat al descans de 3-9, continuaven els 6 gols de diferencia amb 3 quarts pendents de partit. Quart període sense gols que deixava el partit practicament decidit tot i que els sallentins van continuar intentant escurçar les diferències.

El cinquè i sisè període no van canviar el guio del partit repartint-se els dos equips els quarts amb parcials iguals però de signe contrari, 2-1 al cinquè favorable als sallentins i 1-2 favorable als visitants arribant al final del partit amb el 6-12 mantenint la diferencia del primer quart que ha llastrat els interessos sallentins durant tot  el partit. Els gols sallentins d´aquests 2 últims quarts de J.Tapia i M.Montalà l´últim.
Arbitratge amb 7 exclusions sallentines per 12 i un penals al set visitant.

Parcials: 0-6, 2-1, 1-2, 0-0, 2-1, 1-2.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Sagués, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente J.Tapia (4), M.Montalà (1), G.Diaz (1), Roger Fdez, Martina Fdez.