22/1/17

Massa errades per aspirar a més.

C.N. Vallirana 12 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana 1ª Divisió Absolut Masculí

Tampoc va ser ahir el dia que busquem, aquest en que l´equip aconsegueixi ser capaç de sumar la seva primera victòria. I es que per això encara queden per encaixar algunes peces del puzle. Competint be, no abaixem el braços i la actitud de l´equip es bona. Hi ha convenciment de lluitar fins al final i l´esperit d´equip es va imposant dia rere dia i la intensitat als partits cada dia es major, però les errades no ens deixen competir en les mateixes condicions. Això ja es propi d´un equip falt d´experiencia però no es excusa, ens cal treballar molt més i els resultats arribaran.

Bon començament de l´equip que es posava per davant en la primera jugada del partit, A.Noguera. Empat local i nou gol sallentí que trobava fàcil camí al gol en els llançaments exteriors, aquesta vegada A.Estany. L´equip local empata i dona la volta al marcador arribant un gol per sobre al final del primer quart 3-2.
Instruccions de mantenir la bona defensa amb especial atenció cap als jugadors esquerrans de l´equip local però sense perdre de vista l´altre banda de l´atac massa lliure i jugar molt més amb boia. Res d´això es va complir a més l´atac ja no era fluid es comencen a prendre decisions equivocades, Llançaments massa precipitats fruit de la pressió defensiva i el joc de boia continuava inexistent, Els 4 gols locals seguits posaven el partit ja massa complicat, 7-2, abans del gol de X.Pelegrín que feia arribar al descans 4 per sota.

L¨equip millora amb l´intercanvi de banquetes, l´equip local ja no anota amb facilitat i comença a jugar amb el temps de partit sabedor de la seva diferencia al marcador. X.Ramos anota i redueix diferències i tornen els errors i precipitació que eviten la remuntada sallentina arribant al final del quart amb parcial de 1-1, en un altre error de concepte en marcatge defensiu.

L´equip no va abaixar els braços, retalla S.Cabrera que assumeix el protagonisme en atac i novament errors fan augmentar la diferencia a 5 gols abans de nou gol de S.Cabrera, 10-6, l´intercanvi de gols final deixa el marcador en 12-7 amb l´ultim gol sallentí anotat per D.Holgado. Pròxim partit a Hospitalet en 15 dies, continuem intentant-ho tot i que el rival no serà el més propici.
Arbitratge de J.Teixidor i Y.Paredes que van xiular 7 exclusions i 1 vermella als locals per 8 als sallentins.

Parcials: 3-2, 4-1, 1-1, 4-3.
C.N. Vallirana: D.López, S.Calomardo (1), J.Rabassa, P.Martínez, S.García, S.Castelltort, D.Ramírez (1), C.Sañudo (3), A.Castillo (4), E.Rodríguez, M.Contreras (1), A.Contreras (2).

C.N. Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (2), X.Ramos (1), A.Estany (1), X.Pelegrín (1), X.Castaño, A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado, R.Boixader.