15/1/17

L´infantil no fa un bon partit a Badia.

C.N. Badia 13 -C.N. Sallent 0
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E )

Per primera vegada en tota la temporada i ja es el novè partit, avui si cal fer una mínima critica al paper de l´equip infantil, avui diem sense embuços que el partit no ha estat bo i que s´esperava molt més. No passa res, només es un toc d´atenció per veure que ens cal molt més i que cal continuar treballant, si cal, encara més intensament, i no conformar-nos on s´arribat. La primera fase quasi a punt d´acabar ha estat bona, però avui no podem estar contents.

A la baixa d´última hora de Cesc per infermetat s´ha sumat el mal joc de l´equip i les poques ganes exhibides pel conjunt sallentí que ha perdut aquella lluita constant de tots els partits anteriors independenment que l´equip fos superior com era el cas d´avui. Si alguna cosa cal destacar avui es el bon paper de Rubén a la porteria que continua una evolució molt interessant, tot just ocupa la porteria des de inici de temporada i sense cap experiència prèvia al mon del waterpolo.

Del partit poca cosa a dir. El sallentins no han estat capaços d´anotar ni un sol gol i només han pogut mantenir la seva porteria a 0 en el primer i cinquè quart perdent la resta de quarts amb claredat.

Al 0-0 de primer quart li seguia un 3-0 al segon i un 2-0 al tercer que ens feien arribar al descans i intercanvi de camps amb 5-0. S´esperava la reacció sallentina que en cap moment s´ha produït perdent també clarament el quart període amb parcial de 4-0 i tot i la millora al cinquè però sense cap poder de reacció acabava el partit encara amb un altre parcial contundent de 4-0 que ratificava el mal partit sallentí. Cal treballar per tornar a la bona linea i recuperar de cara al proper cap de setmana on rebem al C.N. Caldes en la última jornada de la primera fase que volem acabar amb una victòria.
Arbitratge sense cap problema que va xiular 2 exclusions locals per 4 i 2 penals als sallentins amb G.Díaz exclòs del partit per les 3 exclusions.

Parcials: 0-0, 3-0, 2-0, 4-0, 0-0, 4-0.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia, M.Montalà, G.Díaz, Roger Fdez, Martina Fdez.