1/5/14

I Torneig Nacional Aleví Mixt C.N. Sallent

Organitzat per la Secció Waterpolo Sallent.

Avui podem presentar el I Torneig Nacional Aleví de Mixt de Waterpolo organitzat per la secció de waterpolo del C.N. Sallent i que tindrà lloc els propers 21 i 22 de Juny a les instal·lacions del Club.

El torneig tindrà 16 equips mixtes que quedaran enquadrats en 4 grups de 4 que lluitaran per classificar en la jornada de dissabte. Els dos primers classificats de cada grup lluitaran en la jornada de diumenge per els llocs del 1-8 en eliminatòries directes fins a la final. Els dos últims classificats de cada grup lluitaran per les places del 9 al 16 amb el mateix format.

D´aquesta manera assegurem que tots els equips disputin 6 partits.
El torneig es jugarà en piscina de 25 metres partida per la meitat formant dos camps de 12x10 fet que permetrà jugar dos partits a la vegada. La duració dels partits serà de 4 parts de 5 minuts sense parar el rellotge amb un minut de descans entre quarts. Cada equip estarà integrat per 4 jugadors de camp i 1 porter sent obligatori la participació de tots els integrants de l´equip com a mínim un quart sencer.

A la conclusió del torneig es celebrarà la entrega de premis a la Carpa Municipal de Sallent. Tots els equips tindran entrega de records i medalles conmemoratives del torneig i els 3 primers classificats s´els hi farà la entrega de la copa com a primers classificats.

Des de aquesta pagina convidem a tots els clubs, esperant i desitjant que puguem gaudir d´una bona experiència i una bona convivència de nens i nenes amb altres clubs i també entre pares de clubs diferents arribats de la geografia.
En breu facilitarem el cartell definitiu del torneig. 
Per més informació o fer preinscripció contactar a travès del mail area-esportiva@waterpolo.cnsallent.com o travès del formulari de contacte del blogg i rapidament ens posarem en contacte amb tothom que estigui interesat.

INFORMACIO, REGLAMENTACIÓ I DEMES AL SEGÚENT LINK: