18/5/14

El femení molt minvat fà patir al Sant Adrià.

C.N. Sallent 6 -C.W. Sant Adrià 12.
Campionat d´Espanya Segona Divisió (5-8)

Tot i la claredat del resultat final, el femení, amb nomes 8 jugadores i el debut de la infantil A.Toribio i la cadet M.Pino al seu segon partit amb l´absolut, amb força minuts totes dues,que no han desentonat en cap moment, ha plantat cara i ha lluitat fins que li han abandonat les forces. Minut 4 del tercer quart 5-6 i penal a favor que fallem. A partir d´aqui el cansament ha fet la resta.

El primer quart ha estat molt defensiu. Els pocs llançaments que hi havia anaven desviats o es trobaven amb els pals. Nomes a falta de 2,27 ha arribat l´únic gol de les visitants en llançament llunya i les poques superioritats que hi havia, 3 en tot el quart no han fet moure el lluminós.

El segon quart semblava de inici portar la mateixa tònica, per en un altre llançament exterior ha arribat el 0-2 respost amb dos gols de J.Requena també des de l´exterior, el primer posava el 1-2 i el segon el 2-3. La jove lluitadora jugadora infantil A.Toribio, 14 anys, en lluita desigual contra la veterana boia visitant, 31 anys, acumulava la seva segona exclusió. Dos gols de les jugadores del Besos, l´últim sobre la botzina deixaven el 2-5 al descans.

El tercer quart ha vist la reacció local. 3 gols seguits de les sallentines posaven un emocionant 5-6 amb gols de M.Requena, 2 ( 1 d´ells de penal ) i novament J.Requena amb el tercer gol particular. Penal a favor que s´estavella al pal i dos exclusions seguides de M.Requena que han donat pas a 3 gols seguits ens els últims 2,30 minuts del quart quan l´equip s´ha quedat sense forces. Al final del quart 5-9.

L´últim quart tot i que l´equip ho intentava ja més per inèrcia però sense forces ha vist un intercanvi de cops per tancar el partit amb parcial de 1-3 per deixar el definitiu 6-12. Gol de N.Noguera.
Arbitratge a carreg de M.Trojan i M.Dominguez que han xiulat 8 exclusions a les locals per 6 i 2 penals a les jugadores del Besos.

Parcials: 0-1, 2-4, 3-4, 1-3.
C.N.Sallent: J.Peirón, A.Toribio, C.López, J.Requena(3), L.Muns, M.Requena(2), M.Pino, N.Noguera(1).

C.W.Sant Adrià: I.López, E.Rodríguez, M.Santos(4), M.Nieto, S.Andrés(2), C.Trias(2), J.Arribas(1), A.Casablanca, B.Cayuela(2), E.Carreras(1), R.Rodríguez.