11/5/14

El Sallent s'ofega en la teranyina egarenca.

C.N. Sallent 1-C.N. Terrassa 22
Lliga Catalana Cadet Femení

La defensa del terrassa no és agressiva. Les seves jugadores no mouen els braços com molinets cada cop que la rival rep la bola. Si l'atacant agafa dos metres d'avantatge, prefereixen recuperar-los nedant que aturar. Però sí que és enganxosa, tallen totes les línies de passe, no deixen espais, fan moltes ajudes i recuperen la posició aviat. La defensa del Terrassa consisteix en teixir una teranyina que comença dificultant els moviments del rival, el fan cada cop més lent i l'acaben ofegant. Sense cops, sense abusar de la seva superioritat física, però implacable. 

El Sallent es va veure embolicat en la malla egarenca i només van poder respondre al començament, quan van moure bé la pilota fins fer-la arribar a Carla López, que estava desmarcada i va anotar. Si el Terrassa hagués picat, hauríem vist alguna reacció de ràbia de les sallentines., però no va passar res. Poc a poc, el Sallent van anar perdent les forces fins acabar amb una clara derrota i una sensació d'impotència que va amagar la bona tasca defensiva.

Fitxa tècnica:
Sallent: Puiggrós, González, Boixader, Baró, Toribio, Puerta, Flores, Noguera, López (1), César, Pino, Peirón i Cruz.
Terrassa: Domènec, Palomares (2), Blanquer, Pastor, Cantero (5), Escalé, Otero, Camper (2), Hernández (1), Domínguez (1), Turrada (2), Roldán (8) i Leiton (1).

Arbitratge: Quatre penals i dos exclusions assenyalats al Sallent per cinc exclusions assenyalades al Terrassa.


Parcials: 1-4, 0-9, 0-3, i 0-6.