17/5/14

Els cadets no donan opció al combinat gironí

C.N. Banyoles/G.E.i.E.G 5 -C.N. Sallent 15
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Ara que acaba la temporada sembla que els sallentins tornan a exhibir la seva millor cara, millora que ja venien apuntant en els últims dos partits. Avui, amb un primer quart brillant, tant defensivament com ofensivament, amb intensitat i molt bon criteri en la busqueda de la millor opció, practicament han deixat el partit vist per a sentencia.

L´equip gironí practicament ni tant sols arribava a posar en perill la porteria sallentina, les anticipacions eren constants i les pilotes sempre anaven a parar a mans dels nostres. Els gols anaven caient amb " facilitat" fins arribar al final del període amb un contundent 0-5. A.Estany (2), M.Guirado, X.Ramos i R. Ruiz.

Al segon quart comencen les rotacions i l´equip es pren el partit amb més relax, l´equip gironí apreta més i el quart es resol amb un intercanvi de cops, el 2-2 final així ho demostra. X. Pelegrín i X. Ramos son els golejadors del quart.

Canvi de camp i A.Peirón dona les instruccions pertinents per tal que l´equip no es relaxi davant de la còmoda renta i l´equip torna a sortir endollat a la pileta. L´equip torna a fer un excel·lent quart i torna a clavar un més que definitiu parcial de 0-5 que deixa el marcador en 2-12, tot i les constants rotacions d´homes que permeten que tots els jugadors tinguin minuts i protagonisme. Gols de període de X.Ramos (2), R.Ruiz (2) i Ll. Villaró.

Amb el partit totalment decidit l´equip ha baixat el ritme i l´últim quart ha tornat a estar un intercanvi tot i inaugurar el marcador del quart un altre vegada l´equip sallenti amb gol de A.Estany, arribant a la màxim avantatje amb 2-13 i posteriorment 3-14 obra de X. Pelegrin en contracop i 4-15 de R.Ruiz. al final el gol local de M. Alsina deixava el definitiu 5-15.

Felicitats a l´equip per la bona feina i sobre tot la entrega i la sensació de conjunt que ha deixat avui.
Arbitratge a carreg de M.Mabegu que ha assenyalat 6 exclusions i 1 penal a l´equip local per 7 i una exclusió als sallentins.

Parcials: 0-5, 2-2, 0-5, 3-3.
C.N.Banyoles/G.E.i.E.G:A.Benach, I.Calpe(1), G.Parejo,G.Cabello,M.Alsina(2), R.Carrero, B.Calpe, S.Cano, A.Fernández(1), N.Pérez(1).

C.N.Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, I.Ruiz, R.Ruiz(4), X.Ramos(4), M.Guirado(1), J.Garrido, D.Ruiz, X.Pelegrin(2), Ll.Villaró(1), A.Estany(3), A.Garrido.