25/5/14

Treballada victòria dels infantils a l´últim partit

C.N. Sallent 14 -C.N. Sant Andreu Femení 12
Lliga Catalana Infantil Mixt ( 21-24 )

L´infantil també ens ha obsequiat avui amb un bon partit per finalitzar la temporada. Partit treballat i lluitat fins l´últim minut contra el lluitador i equip barceloní amb jugadores que ja apuntan maneres i que sens dubte seran importants en un futur no massa llunya.

El primer quart clar per l´equip local, 3-1 amb gols de A.Estany (2) autentic mal son per les barcelonines. L´esquerra, jugador habitual del cadet tot i no ser de la categoria i G. Batanero donaven clar avantatge nomes retallat als últims segons.

El segon quart encara ha estat mes clar. A.Estany, A.Ballestero i G.Batanero continuaven bombardejant des de la llarga distancia i al final del quart 6-1 al lluminós. Semblava que el partit seria fàcil pels locals.Res més lluny de la realitat.

El tercer quart tot i agafar més renda, 7-1 i posteriorment 8-2 les barcelonines molt lluitadores han arribat al final del quart amb parcial de 4-4. Les exclusions començaven a notar-se, tot i que la renda continuava semblant clara 10-5.

Al 4º quart amb G.Batanero, L.Flores i A.Ballestero amb 2 faltes fruit de la pressió visitant sobre la posició de cubre s´ha capgirat la truita. Les visitants dominaven i feien mal tal i com ho demostra el parcial de 2-4 ( gols d´A.Estany i el porter J.Vila sobre la botzina de porteria a porteria ). El marcador reflexava un 12-9 més inquietant.

El cinquè més del mateix, la defensa sobre el golejador local A.Estany era aferrissada no donant la opció del llançament i un parcial de 1-3 deixava el partit molt calent a més de la exclusió definitiva de L.Flores. Marcador de 13-12 molt compromès i l´equip molt carregat.

El sisè l´equip ha lluitat i els gols no arribaven per cap banda, fins que a falta de 31 segons i tot obert A. Estany deixa anar una vaselina des de 6 metres que dona la victorià als sallentins.

Bona temporada en lineas generals tot i que deixa el mal regust d´haver tingut a tocar la promoció i haver deixat escapar aquesta possibilitat ( el punt d´Olot i el mal partit amb les noies del SantFe a Sant Feliu ), ens van apartar del somni.
Cal felicitar als nois i donar les gràcies pel seu esforç i tot i no haver pogut assolir l´objectiu creiem que ha estat un bon any. ¡ Ens trobem l´any vinent !. Endavant Sallent.

Arbitratge a carreg de M.Bernus que ha xiulat 6 exclusions i 4 penals als locals per 4 exclusions a les visitants.
Parcials: 3-1, 3-0, 4-4, 2-4, 1-3, 1-0.

C.N. Sallent: J.Vila(1), A.Estany(6), A.Ballestero(1), G.Batanero(4), A.Toribio, I.Ruiz(1), L.Flores(1), E.Noguera, M.Montalà, A.Garrido, A.Marín.

C.N. Sant Andreu F.: E.Valle, A.Hernández, N.Fernández(1), M.Guiral(3), A.Virdel, M.Luque, B.Seto(2), E.Grajea, N.López(6), R.Sola.