5/5/14

Torneig Nacional Aleví Catalana Occidente

Torneig Aleví Catalana Occidente

Aquí us deixem el cartell del torneig nacional aleví organitzat per la Secció Waterpolo Sallent amb el patrocini de Catalana Occidente, el recolzament de l´Excelentisim Ajuntament de Sallent i del C.N. Sallent i la col-laboració de la agencia de viatges TotTurisme de Sallent.

Tal i com ja varem avançar el torneig tindrà lloc a les instal·lacions del C.N. Sallent els pròxims dies 21 i 22 de Juny. El format serà de 16 participants repartits ens 4 grups de 4 que jugaran tots contra tots dintre de cada grup obtenint una clasificació que servirà per decidir quins equips jugaran per les posicions del 1 al 8 i quins del 9 al 16. A partir d´aqui es jugaran eliminatòries directes fins arribar a les finals.

Amb aquest sistema de competició garantim que cada equip jugui 6 partits independenment de la posició per la que juguin.
La piscina estarà dividida en 2 camps de 12x10, el que ens permetrà jugar dos partits a la vegada. Cada partit tindrà una duració de 20 minuts de joc sense parar rellotge dividits en 4 temps de 5 minuts i serà obligatòria la participació de tots els integrants de l´equip com a mínim un quart.

Les fases de grups i els quarts de finals es jugaran íntegrament a la jornada de dissabte i les semifinals i finals per decidir les posicions finals es jugaran durant el matí del diumenge. Cal afegir que aquests partits de diumenge es jugaran en format de 4 quarts de 7 minuts cadascun.

A la conclusió del torneig es farà un menjar de germanor de totes les aficions a la carpa de Sallent cedida gentilment per l´Excelentisim Ajuntament de Sallent i la entrega de trofeus consistent en un diploma, una samarreta con memorativa del torneig i una medalla per cadascun dels participants i copes per el primer, segon i tercer equips classificats dels torneig. Igualment s´entregarà trofeu al millor jugador del torneig i al porter menys golejat.

Tornem a convidar als clubs esperant gaudir d´un bon torneig i d´una bona experiencia tant de esportistes que tindran la oportunitat de conèixer altres companys d´altres llocs de la geografia a la vegada que competeixen per defensar els colors del seu club a l´esport que els agrada, com de pares vinguts de diferents llocs del territori.

Esperem estar a la alçada que es mereixen els jugadors i pares asistents a aquest torneig i us animem a participar. Farem tot el possible per que us sentiu com a casa.

Per demanar informació o fer inscripció envieu mail a area-esportiva@waterpolo.cnsallent.com o també ho podeu fer deixant missatge al formulari de contacte del blogg o a traves del facebook del waterpolo sallent
i ràpidament ens posarem en contacte.
Esperem tenir-vos entre nosaltres.

A següent link trobareu tota la informació del torneig: