12/5/14

El Sallent no pot amb el combinat Martorell/Vallirana

C.N. Sallent 7 -Martorell / Vallirana 9
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

L´equip local ha pagat cara la inoperància en atac dels dos primers quarts tot i que no es va veure un mal partit, amb un equip lluitador però sense encert al dos primers quarts.

Tot i això el primer gol del partit, només començar, va ser sallentí. M. Manrique en jugada des la boia aconseguia la primera avantatja pels locals. Aquesta avantatja va durar nomes els 4 primers minuts, a partir d´aqui 3 gols seguits del combinat van deixar el primer quart en desavantatje 1-3, i algunes ocasions perdudes per part local, penal fallat.

El segon quart va començar molt lluitat, les defenses dominaven i cap dels dos equips trobava la manera de foradar la porteria rival fortament defensada. Nomes dintre dels dos últims minuts van arribar els dos gols visitants, el primer en jugada de superioritat i el segon en un despiste en que va quedar sol un jugador visitant. 1-5 al descans i panorama complicat.

Canvi de camps i novament fortes defenses als dos equips, algunes ocasions fallides i la bona actuació dels dos porters feien que passes el temps sense moure els lluminós. A falta de 2 minuts 1-6. Cop de ràbia dels locals que anotaven dos gols en menys d´un minut. Primer A.Estanyen xut llunya i desprès M. Manrique en palmeig de la boia en jugada de superioritat apropaven 3-6 als locals. Exclusió per lesió i sortida de l´aigua de Ll.Villarò i a falta de 9 segons 3-7.

A l´ultim quart i jugant a la desesperada dos gols locals, el primer en inferioritat i el segon en llançament posaven el 3-9 definitiu. A partir d´aqui varies jugades de força i amb l´equip mig partit per deixar 1 o 2 homes en atac van propiciar una remuntada que va ser insuficient, R.Ruiz, X.Ramos i 2 gols de X.Pelegrin deixaven el resultat final en 7-9.
Arbitratge a carreg de R.Gomez que va xiular 4 exclusions als locals per 9 als visitants a més d´un penal.

Parcials: 1-3, 0-2, 2-2, 4-2.
C.N. Sallent: JX. Pallares, M.Manrique(2), I.Ruiz, R.Ruiz(1), X.Ramos(1),M.Guirado, D.Ruiz, X.Pelegrin(2), Ll.Villaro, A.Estany(1), R.Garrido.

Martorell/Vallirana: O.Ruiz, A.Pujol(1), A.Lucena(2), S.Briongos(1), F.Valera(2), D.Negre(1), X.Ortiz(2), V.Gil, M.López, M.Gil, J.Cruz.