5/4/14

L´absolut perd la majoria d´opcions de promocionar.

C.N. Sallent 9 -C.N. Granollers 11
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Partit perdut i amb ell moltes de les opcions de disputar la fase d´ascens a 2ª Divisió que per mes inri es disputara a Sallent. Només queda guanyar l´últim partit a Hospitalet a la espera de veure si encara queda alguna possibilitat tenint en compte que s´ha perdut el golaverage particular amb l´equip del Vallés.

Potser molt ha tingut molt a veure el més que discutible arbitratge amb exclusions de jugadors locals (2 exclusions per vermella directe, un d´ells a la banqueta i dos jugadors eliminats), a més de fer sortir gent de la grada davant les nombrosos protestes, sense xiular ni una sola exclusió en la posició de boia local als visitants, mentre els cubres locals eran continuament castigats. Protestes visitants permeses i locals no.

El primer quart una bogeria, el atacs superaven a les defenses i els gols anaven caient un darrera l´altre a les dos porteries, el joc era ràpid, 0-2, 1-3, 3-3, 4-4 i finalment a falta de 4 segons els gol local donava la primera avantatge al Sallent en un dels millors quarts vistos aquest any ofensivament parlant. Gols de M.Ruiz(2), F.Comellas, M.Bisbal de penal i O.Rey.

Al segon quart s´ajustaven més les defenses i la lluita es feia present a la piscina, dos gols dels visitants tornaven a donar avantatge al visitants però la reacció amb gols de M.Bisbal, un d´ells de penal deixaven el lluminós amb avantatge local 7-6.

Al tercer quart es repeteix la historia del segon, dos gols visitants tornant a donar ventatja, M.Bisbal torna a empatar el partit i a falta de 9 segons arriba el 8-9 del visitants amb només l´últim quart per jugar i el partit molt calent.

Ha estat a aquest últim quart quan l´equip visitant ha aconseguit als 3 primer minuts dos gols més que posaven un marcador complicat 8-11. M.Ruiz anotava per posar el 9-11 amb 4,37 per jugar que a la prostre ha estat inamovible. L´equip s´ha descentrat i no encertava de cara a la porteria. Al final derrota que deixa molt tocades les opcions de l´equip per poder jugar la promoció que en qualsevol cas passaria per una victorià a Hospitalet.
Arbitratge a carreg de X.Izquierdo i A Marquez que han assenyalat 13 exclussions als locals (2 expulsions per vermella, 2 exclusions per acumulacions ), per 5 exclusions i 2 penals als visitants.

Parcials: 5-4, 2-2, 1-3, 1-2.
C.N. Sallent: Ll.Cano, M.Bisbal(4), E.Casasayas, S.Cabrera, M.Prat, O.Rey(1), M.Fernández, G.Lafoz, E.Cano, M.Ruiz(3), O.Muns, F.Comellas(1), R.Boixader.

C.N. Granollers: J.Galvan, V.Flores(1), E.Lloreda, A.Pericas(4), A.Oses(1), G.Troyano, A.Garcia(2), P.Carod, G.Matas(1), A.Fernández(1), O.Cervetto, J.Garcia(1).