6/4/14

El Sallent nómes troba rival al primer quart

C.N. Sallent 17 -G.E.i.E.G 7
Lliga Catalana Cadet Femení

Al partit d'anada, GEiEG i Sallent es jugaven la vuitena plaça per a la fase final del Campionat de Catalunya. Entre aquell 21 de desembre i aquest 6 d'abril, la federació ha decidit canviar el format del Campionat de Catalunya Cadet Femení i només hi accediran sis equips. Ni gironines ni bagenques estaran entre aquests.

Malgrat això, el partit ha començat amb intensitat. Mig minut ha trigat Ibáñez a avançar el GEiEG amb un xut directe de falta. La primera superioritat numèrica del Sallent ha estat aprofitada per Puerta per empatar i Flores, en contraatac, ha avançat per primer cop al Sallent. Una badada defensiva ha permès a Brugada empatar el partit i Serena, un altre cop de falta directa, ha tornat a posar per davant al GEiEG. Després d'un temps mort demanat per l'entrenador local, César ha empatat a 3 el partit i, sobre la sirena que indicava el final del quart, Serena ha marcat el 3-4.

Al segon quart, les forces del GEiEG, que només ha viatjat amb vuit jugadores, s'han acabat. O, pot ser, és que les moies, avui dirigides per Jordi López, s'han despertat. César ha aconseguit l'empat a 4 en una jugada de contraatac. López, en una jugada assajada després de temps mort, ha marcat el 5-4. Peirón, veient que la seva defensora no sortia a marcar-la, ha xutat des de fora de la línia de cinc metres per marcar el 6-4. Un teva-meva entre Peirón i López ha acabat provocant que Serena fes penal sobre Peirón. Boixader l'ha aprofitat per marcar el 7-4. César, des de posició 1 ha marcat el 8-4 que tancava el segon quart i, gairebé, el partit.

Una superioritat ha permès Sudria començar el tercer quart anotant per al GEiEG. César ha culminat un contraatac amb una vaselina i la pilota ha entrat empesa per una oada per posar el 9-5 al marcador. Una falta treta des de dos metres cap a fora ha acabat amb un fort xut de Serena i el 9-6. Aquesta ha estat l'última amenaça de reacció de les gironines avortada definitivament per César. La 10 del Sallent ha tallatt una passada a la portera i ha marcat, ha provocat el penal que ha marcat Boixader i , amb un revers des de la boia, ha marcat e 12-6. Quan Puerta,des de cinc metres, ha marcat el 13-6 que tancava el tercerquart, el partit ja estava totalment decidit.

El GEiEG només amenaçava des de lluny, Serena ha marcat així el 13-7. El següent atac del Sallent ha acabat de la mateixa manera; xut llunya de Peirón i gol.. La mateixa Peirón ha marcat el 15-7 amb un fort xut que ha doblegat les mans de Saavedra. César ha resolt un contraatac amb una jugada d'u contra u per marcar el 16-7. López ha tancat el marcador amb un xut exterior aprofitant la indecisió de la seva defensora a l'hora de sortir a tapar-la.
Arbitratge a Carreg de A.Muntané i R.Gomez que han assenyalat 6 exclusions al Sallent per 3 exclusions i 2 penals a les gironines.

Parcials: 3-4, 5-0, 5-2, 4-1.
Sallent: L.Puiggros, E.González, J.Boixader (2), A.Baró, A.Toribio, C.Puerta (2), L.Flores (1), E.Noguera, C.López (2), A.César (7), M.Pino, I.Peirón (3) i L.Cruz.

GEiEG: A.Saavedra, I.Folch, C.Molas, J.Serena (4), M.Brugada, N.Brugada (1), C.Ibáñez (1), M.Sánchez, E.Sudria (1) i X.Folch.