26/4/14

Revifada del cadet a Poble Nou

C.N. Poble Nou 8 -C.N. Sallent 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

L´esport te coses estranyes. Avui l´equip es presentava molt mermat d´efectius, tant sols 9 jugadors ( 1 d´ells infantil de primer any ), amb 4 baixes importants i sense oblidar la mala dinàmica de les últimes jornades. Doncs avui, quant tot semblava més difícil, l´equip ha revifat presentant un partit molt treballat, molt lluitat i molt correcte en general que ha fet que tornes de Poble Nou amb els punts en joc i un ampli somriure a la cara.

El partit ha començat bé, M. Manrique agafa la pilota a la posició de boia i afusella al porter local 0-1. A partit d´aqui el Poble Nou ha anat sumant gols fins arribar al 3-1 a falta de 13 segons amb gol de E.Sales en jugada de superioritat desprès de tocar al braç del defensor sallentí, Temps mort i a falta de 3 segons llançament de A. Estany que arriba a la xarxa. 3-2 final de quart.

La entrada del segons quart també ha estat bona, R. Pich forada la porteria local amb un bon llançament que entra per l´escaire, inmediatament respost per part local i novament empat en jugada de superioritat des de la banda esquerrana M. Guirado torna la igualada 4-4. P. Terrades posa el 5-4 i la resposta arriba a falta de 30 segons amb gol de R. Ruiz. 5-5 al descans i tot per decidir.

El tercer quart molt lluitat, M. Manrique ( únic boia de l´equip avui ) castigava la defensa local amb exclusions que no es transformaven, Amb 3.51 per jugar, R. Ruiz tornava a avançar als sallentins. Quasi immediatament l´empat i novament R. Pich posa el 6-7 amb el que s´arribava al final del quart amb dos excluits definitivament, un per bàndol Ll. Villaró per part sallentina i J. Vernet per part dels barcelonins.

L´equip, molt carregat d´exclusions i molt cansat ha continuant lluitant i disputant totes les pilotes i tot i l´empat a 7 local no ha abaixat el braços. A 3,55 gol de A. Estany en llançament de 5 metres , quasi immediatament empat a 8 i resposta immediata en una pilota robada per R. Ruiz en posició de 5 metres assisteix a M. Manrique lliure de marcatge que posa el 8-9. Aquí l´equip ha defensat amb tot el que li quedava, J.X. Pallares ha tret el seu millor repertori de parades i novament A. Estany posa el 8-10 en bon llançament exterior amb 1,43 per jugar. JX. Pallares ha posat la guinda al pastis parant a l´ultim minut un 1 contra 1 i el posterior rebot a boca de canó. Esclat d´alegria dels nans que sens dubte necessitaven un partit com aquest.

Que ha canviat?. Sens dubte que tots han donat tot el que tenien, que han jugat com un equip. Esperem que aquesta linea continuí en els propers partits. Avui han demostrat que poden.
Arbitratge a carreg de A. Crespi que ha assenyalat 9 exclusions i 1 penal al Poble Nou per 11 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: 3-2, 2-3, 1-2, 2-3.
C.N. Poble Nou: D.Serrano, L.Lucero(2), M.Escrig, A.Moreta, E.Sales(3), E.De San Agustin, R.Vidal, J.Vernet, P.Rueda(1), P.Fernández(1), D.Torres, O.Canals.

C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique(2), R.Ruiz(2), I.Ruiz, M.Guirado(1), J.Garrido, R.Pich(2), Ll.Villaró, A.Estany(3).