5/4/14

Un equip sense ànima

C.N. Sallent 7 -C.N. Montjuïc 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 ).

Un altre vegada la mateixa historia, sembla difícil d´explicar on han quedat les sensacions que donava aquest equip fins la novena jornada. A partir d´aqui l´equip sembla en caiguda lliure i no dona sensacions de poder aixecar el cap d´aqui a final de temporada.

Al primer quart l´equip ha començat jugant bastant bé i fruit d´això ha arribat el primer gol local en xut de 5 metros de l´esquerra A. Estany que repetia desprès per posar el 2-2 que igualava el partit desprès dels dos gols anotats pels barcelonins trencant la zona local. Al final 2-3 després d´un altre gol visitant.

Al segon quart ja ha començat la davallada local, incapaços de generar ocasions de gol que feien que nomes la inèrcia del partit i les errades dels marcatges fessin que dos gols més posessin al descans un marcador des favorable de 2-5 que tot i no ser definitiu posava difícil el partit.

Canvi de camp i a partir d´aqui el desastre, desorganització, errades continues, des ajustament defensiu i cadascun fent la guerra per la seva part han provocat que dos gols més deixessin el lluminós en 2-7 nomes contra restat al final del quart pel gol de X. Pelegrin que deixava el marcador en 3-7.

Res a canviat a l´inici de l´últim quart, 3 gols seguits dels barcelonins deixaven el marcador en clar avantatge 3-10. Ha estat aquí quan l´equip ha començat a pressionar fort, i a jugar, massa tard. Fruit de la pressió han arribat 4 gols seguits dels locals per tancar el lluminós en un enganyós 7-10 que no reflecteix el mal joc dels dos quart intermitjos i de part de l´últim quart. Gols de A.Estany, R.Ruiz, X. Ramos (2).
Arbitratge a carreg de A. Izquierdo que ha assenyalat 7 exclusions als dos equips ( 1 de elles amb targeta vermella a un jugador visitant ) i un penal als visitants.

Parcials: 2-3, 0-2, 1-2, 4-3.
C.N. Sallent: J.X.Pallares, M.Manrique, R.Pich, R.Ruiz(1), X.Ramos(2), M.Guirado, A.Otero, D.Ruiz, X.Pelegrin(1), J.Palacios, Ll.Villaró, A.Estany(3).

C.N. Montjuïc: N.Casas, G.Cuacos(1), P.Saigner, A.Cobos, I.Exposito, A.Mielgo(2), A.Martínez, C.Cantos(2), C.Alonso, P.Collado(2), M.Higueras(3), G.Ballesteros.