27/4/14

Benzina nomes per un període

C.N. Sallent 8 -C.N. Vallirana 17
Campionat d´España 2ª Divisió Femenina ( 5-8 ).
Crónica: Mariano Puerta

El Sallent només tenia vuit jugadores per enfrontar-se per quarta vegada aquesta temporada al Vallirana. La benzina va arribar per disputar el primer període. El segon es va fer en reserva i al tercer i quart el dipòsit estava buit.

Les noies del Sallent van començar amb ganes i fe. César era capaç d'anar a buscar una pilota que havia rebotat al pal per empatar a 1. Puerta es treia un xut des de mig camp que picava a l'escaire i servia per empatar a 2. en començar el segon període, el Vallirana aprofitava un penal i una superioritat per obrir la primera escletxa en el marcador. Les forces del Sallent començaven a minvar i la defensa començava a arribar tard. Així va arribar el 2 a 5. César va reduir la diferència amb un gol de falta directa, però es va tornar a ampliar amb un gol que la banqueta local reclamava que no havia entrat. El Sallent encara va reaccionar, una jugada on van xutar dos cops a pal i un penal xutat també al pal, van ser les darreres ocasions del Sallent per anivellar el partit. 

Amb les dues ocasions fallades i el canvi de camp de la mitja mart, va semblar que les noies del Sallent s'adonaven que era impossible guanyar el partit i veien com el marcador s'enfilava fins al 3 – 10. El vendaval visitant només es va aturar quan va funcionar la connexió Muns - Noguera. Muns va saber resoldre un tres contra un passant la pilota a Noguera que havia quedat sola i va marcar el 4 – 10. Un penal comés sobre Muns el va aprofitar Noguera per marcar el 5 – 10. Després, un altre cop el vendaval amb petits episodis de calma com el 6 – 11 marcar per Puerta en un contraatac o el 8 – 17 marcat per Noguera des de la boia.

Fitxa tècnica:
Sallent: Peirón, César (2), Cruz, Puerta (2), Muns, Requena, López i Noguera (3).

Vallirana: Gallego, M. Burgada (1), 4 Basanta (7), I. Ferrer (3), M. Eibal (1), M. Ferrer(1), J. Eibal, Pujol (1), S. Burgada (1), Martí, Borrell (2) i López.

Parcials: 2 – 2, 1 – 4 , 3 – 7 i 1 – 6.
Arbitratge: Olmos, que va assenyalar 5 exclusions i tres penals al Sallent i les mateixes sancions al Vallirana.