17/4/16

El cadet no manté el to i perd a Girona.

G.E.i.E.G. 10 -C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Cadet Masculí (19-22).
Foto: J.A. Ruiz

Derrota del cadet a la seva visita a Girona que no es capaç de mantenir el bon nivell exhibit la passada jornada en el partit davant el Montjuïc. L´equip va anar sempre a remolc, a prop dels gironins, però sense arribar a posar en perill la victòria local. Només I.Ruiz es va mostrar efectiu tot i ser molt castigat per la defensa local.

El marcador es va inaugurar amb gol sallentí, I.Ruiz transformava un penal que donava el que seria únic avantatge sallentí. Aviat els gironins donaven la volta al marcador i tot i l´empat sallentí el descontrol defensiu sallentí propiciava un intercanvi de gols desfavorable amb que va acabar el quart 5-3. Els altres gols del quart anotats per I.Ruiz i Ll.Pérez.

Segon quart ja més controlat els sallentins es feien forts enrere i controlaven els atacs locals però faltava eficàcia davant la porteria gironina. I.Ruiz apropava al sallentins a un gol i es defensava bé mentre els gironins continuaven amb el seu joc agressiu i sumant exclusions que no es van saber aprofitar, masses jugades en superioritat fallades. A 2,36 nou gol local que mantenia la diferencia al final del quart.

El tercer quart no va suposar la reacció sallentina. Al gol inicial gironí que eixamplava la diferencia, van respondre els sallentins amb gols de I.Ruiz i A.Garrido retallant la difeencia a un sol gol a 4,20 del final del quart, abans que els sallentins tornessin a perdre el to defensiu i arribessin dos gols més gironins que guanyaven el quart 3-2.

L´últim quart tot i els intents dels sallentins per retallar, primer amb un gol de I.Ruiz i posteriorment la errada en un penal del mateix jugador, ahir visiblement castigat  per la defensa gironina, només calia mirar-li el rostre amb hematomes força visibles obligant a parar el partit per poder atendre´l  fruit de la permissivitat arbitral. La errada del penal va anar seguida del gol gironí qua sentenciava el partit tot i l´últim gol sallentí de A. Pardo.
Arbitratge a carreg de M.Barniol que va xiular 10 exclusions, 1 vermella i 2 penals als gironins per 5 exclusions i 1 penal dels sallentins.

Parcials: 5-3, 1-1, 3-2, 1-2.
G.E.i.E.G: A.Banach, T.Cuesta, Ll.López (1), A.Jonama (3), R.Palet (1), M.Gatius, P.Daura (4), A.Forts, A.Urraca (1), M.Casabó, P.Forest, F.Franco.

C.N. Sallent: I.Chircu, L.Ormenisan, A.Ballestero, A. Marín, I.Ruiz (5), J.Tapia, A.Pardo (1), S.Vendrell, A.Garrido (1), Ll.Pérez (1). 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta cronica no es del tot certa ja que en un partit de waterpolo tots els jugadors "donen cops" jo vaig assistir al partit i el sallent tambe responia en agressivitat (un noi del geieg tenia l'esquena plena d'esguerrapades i la victoria del geieg va ser deguda a que un jugador sol no pot guanyar un partit i no i pot haver algu indispensable.

Unknown ha dit...

Bona tarda. En cap moment pretenia amb aquesta crònica, que en qualsevol cas es una visió personal, carregar contra ningú i menys un esportista o club. Tots sabem que aquestes coses per desgracia pasen, que els nostres tampoc son sants i que no es propietat de cap club ni persona. El que si intentava si més no es donar un toc d´atenció sobre la permisivitat arbitral en certs comportaments que s´haurian de tallar d´arrel. No es fa cap favor a un nano en formació, tot el contrari. Siguin del club que siguin, també del nostre, tal i com va succeir a l´últim partit que vem jugar, on un dels nostres nanos va haver de ser expulsat amb vermella directa merescuda. En qualsevol cas vagi per devant la meva disculpa personal si he ofes a algún no era pas la meva intencio.
I si tens tota la rao, un club no ha de dependre d´un únic jugador. Però en els club petits, els equips estan formats com es el nostre cas i no es l´unic, per jugadors de diverses categories. En el cas del cadet aquest any, cadets, infantils i fins i tot alevins.
Salutacions.