28/5/17

L´infantil acaba amb derrota.

C.W. Figueres/Anglès 5 C.N. Sallent 0
Lliga Catalana Infantil

Partit accidentat per acabar la temporada dels infantils. Una avaria en un dels cotxes no ha deixat arribar a dos dels integrants de l´equip, J.Tapia i L.Ormenisan, ja de per si just i ha fet que els sallentins es presentessin a Anglès amb només 9 jugadors el que fa que automaticament el partit quedi amb el resultat de 5-0. Tot i això la resta de l´equip ha jugat el partit que ha acabat amb el resultat real de 14-4 davant un potent equip que es podia permetre el luxe de fer dos equips i repartir els minuts entre els seus integrant mentre els sallentins es veien obligats a competir amb poques rotacions.

L´equip ha sortit desorientat, poc actiu i ha costat molt que l`equip fos realment competitiu, tot i això els nois han aguantat com han pogut fins al final del quart període tot i anar sempre a remolc amb un resultat mes que bo de 5-3.

A poc d´acabar el quart 3 errades seguides dels sallentins que semblaven haver-se quedat sense la benzina necessaria i amb les poques energies que quedaven encaixant 3 gols al final de quart que deixaven el partit ja clarament decantat per la banda local.

Els altres dos quarts no han fet més que ratificar la superioritat local amb un equip ja al limit per arribar al resultat real final de 14-4.

No ha estat la millor manera d´acabar la temporada, l´infortuni ha jugat una mala passada i dos dels seus jugadors més importants no han pogut arribar al partit.

Fent una mica de balanç, cal estar contents. L´equip va començar la temporada sorprenent a tothom amb un equip fet a última hora i amb jugadors que començaven la seva experiència al waterpolo. Es van guanyar molts partits i l´equip donava imatge de compromís i lluita constant. Desprès es va entrar en una dinàmica negativa sense raó i l´equip va perdre aquell esperit de lluita que havia mostrat fins llavors.

Va ser necesaria una sortida al torneig de València on l´equip va fer un bon paper per que el nois entrenats per J.López tornessin a recuperar aquell esperit de lluita i portant.nos a un final de temporada on s´han guanyat molts partits inclòs remuntant el que semblava impossible per acabar perdent els dos últims amb rivals forts del grup. Al final contents esperant la disputa dels tornejos d´estiu on l´equip a ben segur ja gaudiran del waterpolo d´un altre manera. Un fort aplaudiment als integrants de l´equip i donar les gràcies pels bons moments que ens han fet viure.

C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia, M.Montalà, G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez, F.Raya i P.Diaz.