7/5/17

Especialistes en remuntades.

C.N. Sallent 5 C.N. Banyoles 4.
Lliga Catalana Infantil Mixt

El set infantil s´ha especilitzat en remuntar els partits en els últims quarts. I es que aquest equip no es dona mai per vençut i atresora dia a dia un esperit de lluita i sacrifici que el fa ser molt competitiu i un rival molt complicat pels rivals. Avui ho ha tornat a fer, el set sallentí que perdia 2-3 al final del cinquè quart ha tornat a capgirar l´electrònic fins al 5-4 final donant la seva millor versió desprès de certs moments de no haver sabut definir abans, rematant el partit empatat a falta de 13 segons en una jugada d´un de més molt ben gestionada i tancant la porteria a l´últim atac visitant.

Començava molt be l´equip, molt ben posat en defensa aconseguint la primera diferencia favorable del partit amb gol de J.Tapia però sense acabar de gestionar be tot i portar la iniciativa del joc. A partir d´aqui partit "rarot", els sallentins no acabaven de lligar el partit i tot i continuar portant la iniciativa al joc donaven oportunitats al rival que d´aquesta manera continuava dintre del partit i amb una preocupant falta de gol sallentí. El segon i tercer parcial  acabaven amb 0-1 favorable als visitants que d´aquesta manera donaven la volta al marcador.

Intercanvi de banquetes i instruccions renovades per afrontar i posar ordre al set sallentí que semblava una mica perdut i que tampoc ha donat el fruit desitjat acabant el quart amb un 0-0 que deixava el partit 1-2 a falta dels dos últims quarts que havien de ser decisius.

La sortida del cinquè quart cop visitant que eixampla la diferencia a 2 de sortida i que nomes J.Tapia va poder retallar a l´últim atac deixant la definició del partit per l´últim quart però amb els sallentins per sota i amb un preocupant dèficit realitzador.

Com si s´estiguessin reservant per l´últim el set sallentí ha ofert la seva millor versió, J.Tapia empatava el partit i poc desprès Martina Fdez. tornava a posar per davant als sallentins tot i que el cop no ha estat definitiu i els visitants aconseguien tornar a empatar amb 2,40 pel final. Lluita i tensió fins al final, exclusió visitant i amb 13 segons per jugar Martina tornar a posar per davant als sallentins. Temps mort visitant i els locals es conjuren per pressionar i ofegar l´atac visitant tancant la seva porteria i fent caure del bàndol sallentí, no sense patiment, un altre victòria. Dos punts més per seguir escalant posicions dintre del grup.
Arbitratge de D.Sánchez que ha xiulat 3 exclusions locals per 7 visitants.

Parcials: 1-0, 0-1, 0-1, 0-0, 1-1, 3-1.
C.N. Sallent: Rubén Fdez. D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (3), C.Fabrega, M.Montalà, G.Díaz, Roger Fdez, Martina Fdez (2).

C.N. Banyoles: F.Casanova, O.Güell, R.Pera, M.Carrero (2), A.Daniel, J.Coma, N.Güell, M.Nadal (2), A.Rodríguez, E.Riera, M.Rodríguez, M.Masdevila.