3/6/17

Final injust per l´esforç dels sallentins.

C.N. Sallent 4 - C.N.Minorisa 5
Lliga de permanència 1à divisió
Foto: Simón Noguera

Que la vida es injusta tots ho sabem. Perdre el partit on t´ho jugues tot a falta de 4 segons per la finalització es alguna cosa més que injusta, es un cop molt dur. I més quan has fet un gran partit, on un grup de nanos entre 16 i 20 anys faltava avui en Sergio per lesió, l´únic veterà de l´equip, han plantat cara i han jugat de tu a tu a un equip ple de jugadors grans, amb molta experiència i es suposava que molt superior tot i haver quedat pales avui a l´aigua que no es així.

Venen a la ment ara molts moments dels partits de la permanència on l´equip ha estat a prop, però la experiència ha tingut molt a veure i aquest equip encara va curt d´això, tot i el talent emergent que demostren els seus integrants que han crescut de manera que ningú era capaç de predir en veure l´equip a principi de temporada, gran tasca de J.López dirigint l´equip.

Piscina plena, estrena de patrocini per part de ICL, equip supermotivat i convençut de la victòria. El resultat de l´altre partit amb Victòria de l´Autonoma sobre el Girona 11-9 ens obligava a empatar mínim. Sortida amb l´equip molt intens i amb molta atenció defensiva per part dels dos equip succeint-se els atacs sense que el marcador patis cap variació, tot el que arribava a porteria era aturat pels dos porters. A 2,29 del final G.Tutusaus posa per davant els sallentins que aguanten la embranzida manresana i fins i tot esta molt a prop d´ampliar just abans del final del quart, 1-0.

La mateixa tònica al final del quart, els sallentins defensaven la seva porteria amb tot i els manresans no anotaven. Pilota a la boia i penal a favor que transforma A.Noguera que posava la diferencia 2 amunt abans de un xut que sorprenia de M.Bisbal i que reduïa les diferències 2-1 a 2,30. Es falla alguna oportunitat on la pilota queda a la linea de gol i acaba el quart amb mínima diferencia a favor.

La intensitat defensiva baixa un sol grau a la escala i A.Aller empata el partit i poc desprès E.Casasayas transforma un penal que posa per davant els visitants. Encara quedaven 4 minuts per juga i els nervis comencen a aparèixer donant lloc a certa precipitació en atac arribant al final del quart sense més gols però ja un per sota.

Quedaven 8 minuts per donar el màxim,aquesta era la consigna de J.López s´havia de "morir" a l´aigua. A.Montalà es treu un gran llançament i empata el partit a 3, R.Ruiz aprofita una jugada de superioritat on s´el deixa entrar massa i torna a posar per sobre els visitants. Els sallentins continuen creient i no es deixen superar arribant a empatar el partit a 1,41 amb gol de A.Noguera i defensen a mort la seva porteria arribant a temps demanat per J.López amb 47 segons, la consigna fer córrer el temps. Aquí es l´equip ha pecat d´inexperiencia posant una pilota a la boia innecesaria i donant la pilota als visitants amb 30 segons. Pressió total i pilota que arriba a la boia que treu una exclusió i permet jugar als manresans en superioritat arribant el gol a 4 segons del final sense temps per res més. No es podia escriure un guio més cruel del final de temporada.

Amb aquest resultat l´empat amb el Girona es total, a punts, golaverage particular,  diferencia de gols a favor i en contra. I a priori pendent de confirmar, el major número de gols 44 per 40 dels sallentins donaria la tercera plaça als gironins deixant als sallentins pendents de una decisió federativa de si l´Autonoma pot pujar o no, el que obriria les portes als sallentins.
Arbitratge de R.Torres i A.Izquierdo que han xiulat 10 exclusions i 1 penal als sallentins per 6 i 1 penal als manresans.

Parcials: 1-0, 1-1, 0-2, 2-2.
C.N. Sallent: J.Vila, M.Manrique, D.Holgado, I.Ruiz, A.Estany, X.Pelegrín, G.Tutusaus (1), A.Montalà (1), A.Noguera (2), A.Holgado, R.Boixader.

C.N. Minorisa: I.Prieto, T.Sala, E.Casasayas (1), R.Ruiz (1), E.Martínez, O,Muns, J.Calatayud, O.Aller (2), C.Talavera, M.Bisbal (1), K.Muñoz, G.Lafoz, A.Fernández.