7/7/14

El waterpolo sallentí en estat de gracia.

Ahir es tancava la temporada de tornejos de la secció de waterpolo en les seves categories base. Ha estat un més, intens. Amb la presencia dels diferents equips als tornejos de Badia, Sagunto i ara per últim el de Vallirana.

La actuació no podia ser millor. Tant l´equip cadet masculí com infantil van guanyar el torneig en les seves respectives categories. I per rematar la bona feina l´Aleví de recent creació, amb molt pocs partits jugats, aconseguia una meritoria segona posició.

El format del torneig en format de triangular en categoria cadet masculí va veure en acció a l´equip de la temporada vinent (2014-15), deixant ja de banda els 6 jugadors que pasan  a juvenil la temporada vinent, que va guanyar els dos partits:

- C.N. Sallent 9 Martorell / Vallirana 7       i      C.N. Sallent 10 C.N. Premia 2

Pel que fa a l´infantil, igualment amb l´equip de la temporada vinent, també va guanyar els seus 2 partits, proclamant-se campió.

- CN.Sallent 7 C.N. Badia 4        i        C.N. Sallent 9 C.N. Vallirana 0

El torneig aleví tenia format de cuadrangular, on s´enfrontaven primer tots contra tots, jugant la final els dos millors classificats. Els resultats dels sallentins van ser:

- C.N. Badia 5 C.N. Sallent 4  / C.N. Sallent 4 C.N. Vallirana Masculí 2  / C.N. Sallent 3 C.N. Vallirana Femení 0 /    A la final--- C.N. Badia 1 C.N. Sallent 0

Bon final de temporada dels noies i noies que fan intuir una bona campanya a la pròxima temporada, vista la evolució dels nois durant la temporada.

Ara acabar amb el campus i els entrenaments que continuaran durant tot mes el Juliol i esperar el començament de la vinent.