1/7/14

El millor equip femeni del món


Sortint del guio habitual d´aquesta pagina, volem fer-nos reso de una autentica joia que ha caigut a les nostres mans. Es tracta d´un vídeo homenatge al nostre equip cadet femení fet per una de les seves integrants, la portera, Laia Puiggros SantAndreu, que ha fet aquest excel·lent treball que ens ha emocionat a tots. Moltes gràcies Laia.


                                   
Video: Laia Puiggros SantAndreu

Sens dubte, aquest equip es el millor del mon. No per el número de victòries que aconsegueixi tant en el passat, present o futur. Peró si per la seva qualitat humana, un grup alegre, unit, conjuntat, lluitador, etc, se m´acabarian els qualificatius i tots bons. On es impossible escoltar qualsevol mena de retret entre elles. 

Son la alegria d´aquest club i l´exemple a seguir per tots, d´allo, que ha de ser un equip. Amigues i companyes, sempre disposades a ajudar-se i sempre pendents l´una de l´altre. Totes son una.

A les 1-Laia Puiggros, 2-Emma Gonzalez, 3-Judit Boixader, 4-Aina Baró, 5-Anna Toribio, 6- Clara Puerta, 7- Laura Flores, 8- Erica Noguera, 9- Carla López, 10- Ainoa César, 11- Marta Pino, 12- Ingrid Peirón, 13- Laura Cruz. Moltes gràcies a totes i esperem amb ansietat l´inici de la propera temporada per veure el vostre fantàstic ball d´inici de partit. SI,SI,SI, Sallent Femení.