1/7/14

Brillant paper dels equips del CN Sallent al Summerpolo de Sagunto


La secció de waterpolo integrada per els equips ( aleví, infantil, cadet femení i cadet masculí ) ha participat durant aquest cap de setmana a la trobada organitzada per el CW Morvedre ( Summerpolo de Sagunto ).

Els partits es van disputar durant tota la jornada de dissabte, durant tot el dia.  I diumenge en jornada matinal pel que fa a la participació sallentina.

Esportivament la actuació dels equips en el seu conjunt cal qualificar la de estel-lar. L´equip cadet masculí ha fet un torneig impecable guanyant tots els seus partits amb una clara superioritat tal i com ho demostren els seus resultats.
Resultats equip cadet masculí:
( 8-4 al CW Turia ), ( 15-1 al CN Elche ), ( 12-1 al Vand03 ) i ( 15-0 al CW Castellò ).
L´equip amb fases de joc realment brillant s´ha agradat i no ha donat opcions demostrant que el final de temporada que havia realitzat l´equip no era cap casualitat.
També cal destacar que el premi al millor porter ha estat per al porter del Cadet Masculí, Joan Xavier Pallares.

Pel que fa a l´equip cadet femení, gran paper també de les nostres guerreres. Tot i la dificultat de enfrontar-se a equips masculins han guanyat 2 dels 3 partits que han jugat, mostrant un gran esperit de lluita. Llàstima de l´ultim partit on sens dubte el cansament ha passat factura i no van estar al mateix nivell.
Resultats equip cadet femení: 
( 10-3 al CW Castelló ) ( 4-3 al CN Boadilla ) i derrota ( 1-12 davant el CN Godella ).

L´infantil també ha sortit victoriós de la trobada, no amb tanta superioritat com els companys cadets,  però si lluitant els partits i exhibint bon joc i molta intensitat als partits. El format en piscina reduïda en les categories petites també permetia més espectacle. 
Resultats de l´equip infantil mixt:
( 14-0 al CW Castelló ), ( 6-5 al CN Godella ). ( 6-4 al CN Pozuelo ), ( i victòria clara davant Vand 03 ).

L´aleví, equip de nova creació es qui més ha patit. Tot i haver aconseguit una victorià i estar a punt d´empatar un altre partit els seu balanç es de 1 victorià i 4 derrotes per un equip en formació que no entrarà en competició oficial fins la propera temporada.
Alguns resultats de l´alevi:
( 2-17 davant el CN Boadilla ), ( 10-11 davant el CN Morvedre A ), ( 11-2 al Morvedre B ), ( 6-8 davant El CW Castello ).

Els esportistes han gaudit de una bona estada a la ciutat de Valencia on teniam l´allotjament. Els pares també molt contents i satisfets de l´experiencia i amb ganes de tornar a repetir així que algun altre event es posi dintre de les possibilitats del nostre club.
Donar les gràcies a tothom per el excel·lent ambient  i de la profitosa convivència de la que hem gaudit tots, esportistes, pares i entrenadors. Molt cansats però amb ganes de tornar-hi.