GEiEG 6 - C.N. Sallent 6
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina ( 5-8 )
Crónica: Mariano Puerta

A la piscina gironina es van tirar quatre dones i set nenes. De l'aigua van sortir onze dones. Durant la temporada, l'equip absolut ha anat perdent efectius que anaven sent coberts per les noies del cadet. En acabar la temporada, les petites s'han adonat que estan a l'equip gran per competir, no per tapar forats.

L'últim partit de la temporada va ser molt igualat, com ho demostren els quatre empats als quatre parcials. La defensa sallentina era molt agressiva i recuperava moltes pilotes. El joc ofensiu del pivotava sobre Muns i Noguera, tot i que no no van rebre el premi que mereixien per la seva constància en atac. Costa de creure que Muns no marqués cap gol. Però els que vam veure el partit recordem una jugada en la que la boia es va desfer de la seva defensora, va encarar la portera, va aguantar el xut fins que la portera es va enfonsar i va llançar una subtil vaselina que semblava un gol inevitable. La pilota es va estavellar al pal.

La igualtat semblava desaparèixer al darrer quart, quan el GEiEG va assolir el seu màxim avantatge. Quedaven dos minuts i guanyaven 6 a 4. L'esforç físic de la columna vertebral del Sallent passava factura. Però no podien malbaratar l'última oportunitat de la temporada per aconseguir un punt. Van fer un últim esforç per tornar a empatar el partit. Fins i tot van tenir l'última possessió, per guanyar-lo. No va poder ser.

L'absolut femení del Sallent acomiada la temporada amb un regust agradable i amb un optimisme que fa un mes semblava impossible.

6ena jornada. 2ona divisió femenina. Llocs 5-8
GEiEG: 1 A. López (aturades: 8) , 2 I. López (2), 3 Soler, 4 Molas , 5 Serena , 6 Brugada (1), 7 Santos, 8 Gacen (2), 9 Vicens, 10 Basieras, 11 Figueras, 12 Brugués (1).
Exclusions: 5 Penals: 0

C.N. Sallent: 1 J. Peirón (aturades: 9) , 2 Ortiz, 3 Boixader, 4 César (1), 5 Toribio, 6 Puerta, 7 Flores (1), 8 Muns, 9 Requena (2), 10 López, 11 Noguera (1), 12 I. Peirón (1).
Exclusions: 3 Penals: 2

Parcials: (2 - 2) (1 - 1) (1 - 1) (2 - 2)
Àrbitres: Massegú i Muntané.