10/6/14

KO Tècnic dels pares al partit de final de temporada.

C.N. Mares Sallent  ???  C.N. Pares Sallent ??

Com cada any quant acaba la temporada regular de competició del club, ahir diumenge, es va celebrar el tradicional partit de pares i mares de la secció de waterpolo del club.

A la il-lusió del principi, posar-nos el gorros, tocar alguna pilota, etc. Va precedir ràpidament la constatació de la nostre lamentable forma física, de que no podem xutar a porteria amb certa força més enllà de 3 o 4 metres i de que això d´aixecar-nos de l´aigua era una autentica utopia que ja no esta a l´avast dels nostres malmesos cossos.

En el meu cas, feia de porter inicialment, intentant fer servir la meva experiència dels anys de joventut on era porter de handball. Si la pilota anava a l´abast dels meus braços cap problema encara m´atrevia amb ella, el problema era quan la pilota anava ben colocadeta i no tenia temps de desplaçarme, impossible aixecar-me gaire i gol segur.

Jugar no vem jugar gaire, però riure molt. Era increible com la gent demanava canvi i ningú volia entrar a l´aigua. Tothom ofegat i mirant cap un altre lloc. Ningú s´enfadava per no jugar gaire.

El problema va ser quan els nanos ( alevins, infantils i cadets van decidir que ells volien venjar-se de les critiques dels pares i es van llençar a l´aigua ), tot i que ells complian les regles ( jugaban els reglamentaris ), nosaltres vem decidir que la única manera de jugar amb ells era jugar 14 o 15 i guardar les posicions, uns a prop del portes, els altres pel mig, els altres al davant i potser d´aquesta manera fariem algun gol.

Al final una bona estona, alguns glops d´aigua provocats per els nostres fills que no dubtavan en ofegar-nos a la minima, agulletes avui dilluns i un bon record i la constatació de que aquest esport es realment dur i dificil.

Vem rematar la feina amb un bon dinar i sobretot molt bon ambient. Ara queda que els nostres acabin la temporada amb els tornejos d´estiu on el que cal sobretot es que gaudeixin d´aquest bonic esport i descansar i renovar il-lusions de cara a l´any vinent.