14/6/14

Entretingut amistós davant el London Polytechnic

C.N. Sallent 9 C.W. London Polytechnic 9
Absolut Masculí ( amistòs ).

Entretingut partit amistós el jugat avui a la piscina sallentina davant l´equip londinenc que es presentava amb  10 jugadors de camp. Per contra l´equip sallentí, ben nodrit, amb 15 convocats, 12 de la plantilla absoluta i 3 jugadors del cadet masculí que han pogut gaudir dels primers minuts amb l´equip local. X.Ramos, R.Ruiz i M.Manrique han pogut tastar avui la diferencia entre el joc en categoria cadet i la força i la intensitat que es necessària per poder jugar en absolut. L´any vinent tindran un primer tast per anar a agafant el ritme en categoria juvenil.

El primer quart ha començat amb gol dels anglesos, ràpidament respost fins a posar-se amb 3-1 a favor dels locals que no han sabut aguantar arribant al final del quart amb empat a 3. En aquest quart ja hem pogut veure la bona feina del seu boia, treien expulsions i amb bona definició de cara a porteria.

Al segon s´ha anat mantenint la igualtat nomes trencada a la part final a la que s´arribava amb parcial 2-3 per posar en el lluminós el 5-6 al descans.

A la reanudació l´equip angles ha agafat un clar avantatge que es veia com definitiu. Un 0-2 de parcial posava les coses molt difícils arribant al final del quart amb 5-8. I el boia angles continuava fent estralls a la defensa sallentina firmant una bona actuació amb 5 dels 9 gols de l´equip.

L´ultim quart l´equip ha sortit més fort i ha aconseguit arribar a 1,25 amb 7-9 desprès del gol angles, únic del quart. Un gol de molt bella factura de reves en 5m de M. Bisbal i un altre de S.Cabrera han deixat el marcador amb l´empat que a la postre seria definitiu desprès de defensar bé la ultima posessio visitant del partit.

Al final foto de conjunt, felicitar als jugadors dels dos equips l´espectacle ofert tot i ser un amistós i  agrair la visita de l´equip londinenc que esperem es porti un bon record nostre.

Parcials: 3-3, 2-3, 0-2, 4-1.
Per Part local els golejadors han estat: M.Bisbal(2), A.Gimenez(1), S.Cabrera (4), C.Talavera(1), M.Ruiz(1).